Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- Két kinyithatós Oppo is érkezhet idén
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebigK
addikt
nekem a legdemoralizálóbb wl volt a mostani, teljesen sokkoló volt az egész. 20 meccs, kb 20 különböző gameplay tapasztalat, no comment
14 win sem lett, kb október óta először, egy nagy delayes retek mocsár volt az egész, legszivesebben belekúrtam volna a joyt a monitorba. Kedvencem meg az, hogy egy vagon szögletgólt kaptam van dijk-tól úgy, hogy kihoztam kicsit a kapust, meg ráváltottam blanc-ra, hogy levédekezzem, majd mikor szállt befele a labda, a játék rendszeresen leváltott róla egy alacsonyra, aztán baszhattam az egészet, grat. Pedig érdekes módon hét közben röhögve jutottam fel rivalsban elitbe, az nem volt ekkora egy agyrák, mint ez most. Ráadásul a folyamat presszinggel sem tudtam mit kezdeni, ha labdát szereztem a tizenhatosomhoz közel, az ellenfél minden játékosával a seggemben volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 256Gb, 12 hónap Garancia, Kék Színben, Uj akkumulátor
- Dell Latitude 5521 / i7-11850H /16gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WIN11
- TERVEZŐGÉP HP FireFly 16 G9 / i7-1265u /16gb ddr5 / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- új Lenovo Legion 5 (15IRX10) - 15.1" 2560x1600 OLED 165Hz kijelző, RTX 5070, 32GB DDR5 RAM
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 2
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
14 win sem lett, kb október óta először, egy nagy delayes retek mocsár volt az egész, legszivesebben belekúrtam volna a joyt a monitorba. Kedvencem meg az, hogy egy vagon szögletgólt kaptam van dijk-tól úgy, hogy kihoztam kicsit a kapust, meg ráváltottam blanc-ra, hogy levédekezzem, majd mikor szállt befele a labda, a játék rendszeresen leváltott róla egy alacsonyra, aztán baszhattam az egészet, grat. Pedig érdekes módon hét közben röhögve jutottam fel rivalsban elitbe, az nem volt ekkora egy agyrák, mint ez most. Ráadásul a folyamat presszinggel sem tudtam mit kezdeni, ha labdát szereztem a tizenhatosomhoz közel, az ellenfél minden játékosával a seggemben volt...