Hirdetés
-
Mobilarena
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
"egy jobb minőségű tabletkijelzőhöz képest, ami ugye "vibrál"
Honnan ez a gyakori tévhit?
Nem vibrál az sem, semmi oka rá.
("Jobb minőségű"-ről volt szó, ott pedig nem használnak PWM-et fényerőszabályozásra, így a háttérvilágítása sem villog - bár persze ennek nincs köze a kijelzőhöz: kínai e-book olvasó esetén is előfordul, h hiába e-ink, ott is képesek PWM-el szabályozni a beépített megvilágítást - hadd villogjon mégis, ha már a kijelző nem tenné...) -
Degeczi
nagyúr
De, ahogy mások is mondják, csak árt a fólia, és teljesen fölösleges is, hiszen olvasás közben nincs ami megkarcolja, hordozás közben pedig jól védő tokban van - míg egy táblagép tipikusan nem, ott főként azért érdemes fóliát tenni rá (de az alapvető használat is más, hiszen azon olvashatsz pl. konyhában receptet is neten böngészgetve, nem feltételenül tiszta kézzel. E-ink olvasónál ilyen nincsen)
-
alexw801
senior tag
Mi a "hivatalos magyar web" cím?
Nem olvastam végig a Manual-t, de biztosan lehet felhővel kapcsolni, csak nem olyan felhasználó barát, mint a Kindle.
jpg képeket inkább FHD kijelzőn nézek, az ASUS telefonomon vagy 24" FHD monitoromon, nem pedig monokróm alacsony felbontású PocketBook kijelzőn.
Nem igyekszem beletanulni nagyon, mert a családban ez nem az én gépem. De kénytelen vagyok mégis. Pl. a szótár felrakás siker volt, fentebb írtam róla. Sajna magyarra fordító jó szótárt én nem találok, ami van, az csenevész, még az ABBYY Lingvo En-Hu is, én ezeket PC-n és Android eszközökön igen régóta használom. PC-n O.K., Androidon és e-olvasón pici, gyenge a szótár. Ami még kielégítő, az az egynyelvű angol szótár, van több is, meg az oroszra fordító szótárak. De ahhoz oroszul nem árt tudni.
Dugtam bele microSD-t, egy 8 GB-osat, de üres, mert a szótárak és kb. 300 könyv szinte semmi, elfér a belső memóriában.
Én az összes rajta lévő (kb. 529 db) könyvet és a Manual-okat lementettem, majd a nem használt nyelveken töröltem. Orosz könyv volt rajta legtöbb, klasszikusok, az maradt.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
JamesFinn
senior tag
Kapcsold össze a dropbox-al. A pc-n csak bemásolod a dropbox/apps/Dropbox PocketBook mappába az olvasnivalót, wifi be az olvasón,(miután az olvasón is beállítotad a dropboxot) és máris leszinkronizálja. Illetve van a send-to-pocketbook, itt emailben küldöd az olvasóra a könyvet. Ez macerásabb kicsit, a dropbox gyorsabb.
-
Fleed
aktív tag
Nekem nagyon merül, lehet begariztatom. Néha fb üzenetküldésre használtam volna, de akkor PB nél ez felejtős. Másik problémám még, h pocketbook sync-re sem sikerül beregelnem, pedig megkaptam az aktiváló mail-t, meg is van a pbsync es mail címem, de belépni már nem tudok, és az elfelejtettem a jelszót funkció meg nem működik. Szerencsére dropboxxal ment egyből, ami végül is jobb megoldás.
-
gwr
csendes tag
Köszönöm szépen: ez volt a helyzet.
Nem tudtam, hogy van ilyen funkció. Azt hittem, ha sokáig (most már tudom: 10 percig) nem használom, akkor alvó módba kerül, de ezek szerint akkor teljesen kikapcsolt.
Egyébként ez esetben van valami értelme (esetleg javasolt) időnként teljesen kikapcsolni?
-
kriszwells
aktív tag
Én is erre gondoltam Sajnos én szeretek mindent az alapoktól kezdeni. Minimális mappa és könyv legyen rajta, majd én építsem fel a mappákat(polcokat) meg könyveket, amik kellenek. Csak alapból már van, ami rajta van, így inkább olyanhoz nem nyúlok, amiről nem tudom, hogy mi.
Core i5 10400F, Lenovo T32h-20, Nikon Z Fc, Pocketbook Sense 630, GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti OC 4GB GDDR5 , https://www.youtube.com/channel/UC9JycGJu4WSrta7RomJtinA
-
-
busimi0
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Gitáros topic
- Autós topik
- Foxpost
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Politika
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy tab A 6
- Apple iPad 10th Gen Wi-fi 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Ipad pro 12.9 3. gen 256GB Wifi+Cellular, némi hibával, üzletből
- Apple iPad (2017) Wifi + 4G 32GB, Megkímélt Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest