Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Looserke
őstag
Sziasztok!
Szeretnék beruházni egy ebook olvasóra. A két kiszemelt a Kindle paperwhite 3 és a Pocketbook Lux 3 626 lenne. Még soha nem volt ebookom így rátok támaszkodom. Sok könyv ami érdekel scanned pdf formátumban lenne elérhető (2-ik világháborús dokumentum könyvek és leírások például), amelyek ha jól gondolom jobban mutatnának a nagyobb felbontású Kindle PW3-on, viszont ott nincs SD kártya és ebup támogatás. Mekkora hátrányt jelent ez a gyakorlatban? Milyen előnyei és hátrányai vannak a 2 készüléknek szerintetek és ti melyiket javasoljátok egy "kezdő" ebookosnak?
Hogy működik ez a Kindle regisztráció? MM-ben néztem ki a Kindle-t és Edigitalban a Pocketbookot. Melyik amazon oldalon kellene beregisztrálnom a Kindle-t ha azt választanám?Köszi a segítséget!
-
Looserke
őstag
Kicsit hülyén fogalmaztam, nem csak szkennelt pdf lenne hanem sok rendes könyv is, csak az a pár szkennelt könyvem, ha jól gondolom jobban mutat egy nagyobb felbontású kijelzőn ugye?
-
Looserke
őstag
Létezik hogy a Rufusz két év garanciát ad a Kindle Paperwhite 3-ra?
-
Looserke
őstag
Sziasztok, mit csinálok rosszul? Calibre-val futtattam a magyar elválasztást pár könyvön. Telepítve van a plugin és a magyar szótár, de pár szó el lesz rontva, pl. hosszú, mennyi. Mi lehet a baj?
-
Looserke
őstag
válasz Oldman2 #12251 üzenetére
Calibre szerintem a legújabb amit a gyári honlapról le lehet tölteni, az elválasztási szótár meg amit a neten találtam, nem tudom mikori. Hol találom a legújabbat? Nem valami beállítás baja lehet? Úgy látom csak a hosszú mássalhangzónál hibázik, pl. ssz, nny,
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy tab A 6
- Apple iPad 10th Gen Wi-fi 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Ipad pro 12.9 3. gen 256GB Wifi+Cellular, némi hibával, üzletből
- Apple iPad (2017) Wifi + 4G 32GB, Megkímélt Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest