Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 12T - egytucat
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
tsabeekaa #22405 üzenetére
Érdekes dolog ez a PB tokokkal... Nekem a Coloron valami utángyártott, de jó minőségű van, az Alzáról vettem annó, semmi baja. Az anyós PB-jéhez amit vettem, az ránézésre ugyan olyan, mint az enyém, de egy év alatt eltört az alja mindkét oldalon (szerencsére nem az olvasó)...
-
LittleBiG007
Topikgazda
válasz
tsabeekaa #21169 üzenetére
Hát, nekem is megvolt a gondom a Pocketbook Inkpad 3 tokkal. Először a fentebb említett szűk bepattintós tok, amelyik meghajlította az olvasót. Időben észrevettem, visszaküldtem és kértem helyette egy ugyanúgy gyári, de belecsúsztatós elegáns bőrtokot. A megérkező tok Pocketbook nyomata a tok hátuljára került véletlenül és fejjel lefelé. Ezt is visszaküldtem, és kértem egy cserét. A következő tok alsó mágnese gyenge volt, csak a felső tartotta stabilan zárva az olvasót. De végül megtartottam, mert elegem lett.
-
válasz
tsabeekaa #20794 üzenetére
Valamelyik youtube tesztnél is többen írták, hogy a kijelző hajlamos könnyen elromlani de mondjuk inkább nekem a touch lux 3 miatt van előítéletem, bár ritkán van használva de lehet pont azért mert iszonyú lomha. Jó én tablethez vagyok szokva az alcor myth led-en meg fel se tűnt mert azon semmi mást nem lehet csinálni mint megnyitni a könyvet és olvasni, lapozni meg gombokkal lehet csak. Lehet elmegyek MM-ba megnézni hátha van nyomkodható darab kiállítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Láncfűrész topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Android játékok topikja
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest