Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Hosszú tanakodás és olvasgatás után vettem egy Prestigio 3172B készüléket.Ez kicsiny országunk legolcsóbb készüléke ami "alkalmas" olvasásra.Tudom,hogy Kobe és E-Ink meg hasonlók,de ez a készülék 16 ropiért ingyen volt és nem volt dupla/tripla ennyi pénzem,ráadásul színes napilapokat is szoktam néha olvasni rajta és nem egyszer használom a gépet szürkületbe/sötétbe.
A híresztelésekkel ellentétbe simán lehet vele olvasni,pedig elég csapágyas a szemem.A PDF formátumokat kezeli szépen,igaz kicsit gondolkodik(kevéske a 400mhz gondolom én). Mondjuk az első dolgom volt E-PUB formátumba tenni a könyveket,mert sokkal gyorsabban kezeli és még olvashatóbb is(ráadásul pofon egyszerű a Calibre használata még egy laikusnak is mint ami én vagyok).A monitor betekintése persze nem a legjobb(olcsó TN átka),de ennyiért ez bőven belefér és simán olvasható,használható(tesztkörnyezet,panelház/fürdőszoba/kád
+fényáradat szemből,tehát minden csak nem ideális).A felbontása 800x480-as a méretes 7 colos 17.8cm-es átmérőjű.A gép forgatására szépen reagál monitor(nem túl érzékeny,pont jó),de akit zavar az le is tilthatja ezt az opciót.A kezelése pofon egyszerű.A gombok szépen kézre állnak.Olvasás közben szépen lehet zenét hallgatni vele,de senki ne számítson dolby élményre,de bőven élvezhető szintet képvisel.
A média lejátszást még nem próbáltam,igaz pont nem ezért vettem.
Ezen felül természetesen teljes magyar nyelvű kezelő felület fogad minket és egy nagyon faja kis bőrtokot adnak hozzá.
Egyetlen érdekes hibája van a gépnek,mégpedig a saját fájlkezelő használata során,amikor az előre telepített fájlokat töröltem,többször újraindult.Érdekes módon SD kártyás alkalmazásnál(16gb-ig bővíthető) ez nem jön elő+sem olvasásnál zenehalgátasnál sem tapasztaltam hasonlót.Mondjuk én inkább számítógépről babrálok a gépen mert gyorsabb számomra.A számítógéppel való kommunikáció probléma mentes.Itt jegyezném meg,hogy a hasonló kategóriájú DPS E750-es gép kerülendő,fagy,nyeklik,bedöglik ezzel ellentétben.
Összességében jól használható és főként olcsó kis gép,lehet rajta olvasni,nem kell tőle félni.Persze egy E-Inkes motyó olvasás terén tuti jobb,de ugye annak ára van és mélyen a zsebbe kell nyúlni.
Én eddig elégedett vagyok ezzel a költséghatékony megoldással a jövő meg eldönti,hogy meddig bírja,de a 2 év garival nyugodtan próbálkozhat
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Tanuljunk angolul!
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
+fényáradat szemből,tehát minden csak nem ideális).A felbontása 800x480-as a méretes 7 colos 17.8cm-es átmérőjű.A gép forgatására szépen reagál monitor(nem túl érzékeny,pont jó),de akit zavar az le is tilthatja ezt az opciót.A kezelése pofon egyszerű.A gombok szépen kézre állnak.Olvasás közben szépen lehet zenét hallgatni vele,de senki ne számítson dolby élményre,de bőven élvezhető szintet képvisel.