Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helios
tag
válasz
buliforma
üzenetére
A kettő közül szerintem a PocketBookkal jársz jobban. Jobban testre szabható, kevésbé korlátoz a gyári olvasó szoftver és tudsz rá tenni KOreader olvasó programot is, ha még az sem lenne elég. A PW6 egyszerű, de korlátos is: pl. csak konvertálva tudja az e-pubot, nem telepíthető rá más olvasó program és a margót nem lehet nullára venni (5-10% elveszik a képernyő hasznos területéből) ami zavaró lehet. (Ez utóbbit ugyan meg lehet kerülni a Calibre konvertáló programmal, de dolgozni kell vele.)
Hockeyapu által ajánlott Onyx az Androidos, így arra aztán tényleg bármilyen olvasó programot telepíthetsz, de az – ha csak olvasás a cél – szerintem már feleslegesen sokat tud, viszont talán jobban merül. (Én KOReaderrel használom a PocketBook Inkpad 4-et és nem hiányzik más olvasó program, de egyéb program sem. Sajna így is időnként elcsábulok és a beépített sakkal vagy Sudokuval játszok olvasás helyett.)
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest