Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ébri
senior tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Hát rendszermeghajtóhoz nyől, szóval értelmezhető bárminek, de nem olvastam problémákat vele (korábbi módosítóknál figyelni kellett, milyen FW verzió van, mert máson brickelhette a cuccot, bár ott meg vastag betűvel olyan 5 helyen volt leírva, milyen FW-vel nem szabad futtatni). Gari szempontjából meglepne, ha rendszermeghajtó fájljait nézegetnék, de nem tudom, minek számít garinál.
Egyébként én szeretem a kobo alap rendszerét is, a beta feature-k egedélyezése után én elég használhatóünak gondolom, koreader többlet funkcióiból sokat nem használok. Szóval én azon kevesek köz9ött vagyok, akik váltogatnak a két progi közt.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest