Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
▼▼▼ E-KÖNYV OLVASÓK ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott márkák listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. április
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb e-könyv olvasó kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Egyéb speciális kívánság (színes; írható; gombokkal kezelhető; magyar nyelvű szoftver; vízálló, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
biga
őstag
válasz
Degeczi
üzenetére
Egy hibátlan Li-Ion akku alapesetben kb 3-400 ciklust bír ki. Ez az érték változhat a használat körülményeitől (pl a rendszeresen túl meleg vagy túl hideg), a túl szélsőségesen, instabilan működő töltők, és maga a töltés módja is (ugyan nincs memóriaeffektusuk, de azért ezek is, mint minden akku szereti, ha a lehető legtöbbször teljesen feltöltöd. Tehát akkor óvod az akkudat a legjobban, ha sosem "rátöltesz egy kicsit", hanem lmerüléskor teljesen feltöltöd.
Mindezek esetén stabilan tartható a fent említett ciklus. Tapasztalatom szerint ez egyébként minimum érték, a valóságban ha kicsit is odafigyelsz rá, akkor a dupláját de akár tripláját is simán bírják: tehát ha te naponta töltöd, akkor valóban, kb 2-3 év lesz az akku élettartama. De ez aért annyira nem életszerű, ebooknál meg pláne
(Nekem a telefonjaim általában 5-6 éveket simán kibírnak, a mostani is több, mint 3 éves, de még mindig kb az újkori állapot 80-90%-át hozza)(bár nekem közel ez a helyzet, igaz, ha tehetem folyamatosan töltőm van, de ez nem mindig megoldható. És az akkut az én használatommal kb 8-9 óra alatt le tudom meríteni az ebookjaimban
Na de ez nem épp átlagos használat
)
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- újszerű iPad Air (5. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke Apple ajándék tok
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Pro 6 gen M2 128GB, 12 hónap garancia!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Nekem a telefonjaim általában 5-6 éveket simán kibírnak, a mostani is több, mint 3 éves, de még mindig kb az újkori állapot 80-90%-át hozza)
)
Dr.NX