- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ébri
senior tag
válasz
Helsing #15867 üzenetére
Látok rá esélyt, hogy nagyobb a minőségi szórás az egyes márkán belüli darabokban, mint a márkák között, legalábbis az eink kijelző ugyanaz (nem tudom, van-e olyan, hogy az amazon lehalászhatja a legjobbakat, de nekem anno mikor Németo-ban nézegettem kobo és kindle olvasókat, nem tűnt fel lényegi különbség), a ledek szerintem mindegyikben már elég normálisak, szóval szerintem ezen a szinten az egyéni preferenciának van leginkább szerepe, melyik tulajdonságot érzed fontosnak, esetleg melyik az, amivel nem tudsz együtt élni.
Káva: igen, Aura HD-mon a káva mellett jobban poros. De ez IR érzékelős, a kávában, azt se zavarja a por, szóval nem eszetlen módon poros, néha letörlöm vagy lefújom. Ha nem bizonyos szögben süt rá a nap, nem is látszik, hogy poros. Szóval ez számomra inkább dizájnfogás, hogy kávás, vagy anélküli. (És az anélküli tetszik jobban
).
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Le Mans Ultimate
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Macska topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest