- Mobil flották
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peppo
őstag
Ha ezt tényleg öten fejlesztik, az nem semmi. Gyakorlatilag hiba nélkül fut, akadást sem tapasztaltam, és már most van benne annyi tartalom, amivel hosszú időre le tud kötni bárkit, aki szereti az ilyen típusú játékokat.
Inkább Planetary Annihilation fílingje van számomra, és remélem, nem lesz ugyanaz az érzésem vele kapcsolatban, mint a PA esetében volt, vagyis hogy jobb lett volna egyetlen nagy (nagyon nagy) bolygó játéktérnek, mint a sok kicsi. Mondjuk itt automata gépsorok vannak, nem kell egységeket mozgatni, szóval szerintem kezelhetőbb és élvezetesebb lesz, mint a PA volt. De azért remélem, hogy kerülnek majd bele nagyobb, szilárd felszínnel rendelkező bolygók is!
Szóval egyelőre tetszik. A grafika szép. Nem nagy szám, de szerintem ide pont jó. A zene is kellemes, bár a sokadik óra után már kissé monoton. Remélem, bővítik majd ezt is! Hangulatosabb és szerintem jobb is, mint a Factorio. Igaz, azzal azért nem sokat játszottam, nem láttam belőle mindent.
Ha belekerül még néhány kényelmi funkció, mint pl. blueprintek, és még valamiféle ellenfelünk is lesz, ez egy nagyon jó kis játék lehet.
Ennyiért meg szerintem simán megéri, egy esti sörözés árába kerül, és hetekig el lehet lenni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Formula-1
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ZIDOO médialejátszók
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest