- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peppo
őstag
Ha ezt tényleg öten fejlesztik, az nem semmi. Gyakorlatilag hiba nélkül fut, akadást sem tapasztaltam, és már most van benne annyi tartalom, amivel hosszú időre le tud kötni bárkit, aki szereti az ilyen típusú játékokat.
Inkább Planetary Annihilation fílingje van számomra, és remélem, nem lesz ugyanaz az érzésem vele kapcsolatban, mint a PA esetében volt, vagyis hogy jobb lett volna egyetlen nagy (nagyon nagy) bolygó játéktérnek, mint a sok kicsi. Mondjuk itt automata gépsorok vannak, nem kell egységeket mozgatni, szóval szerintem kezelhetőbb és élvezetesebb lesz, mint a PA volt. De azért remélem, hogy kerülnek majd bele nagyobb, szilárd felszínnel rendelkező bolygók is!
Szóval egyelőre tetszik. A grafika szép. Nem nagy szám, de szerintem ide pont jó. A zene is kellemes, bár a sokadik óra után már kissé monoton. Remélem, bővítik majd ezt is! Hangulatosabb és szerintem jobb is, mint a Factorio. Igaz, azzal azért nem sokat játszottam, nem láttam belőle mindent.
Ha belekerül még néhány kényelmi funkció, mint pl. blueprintek, és még valamiféle ellenfelünk is lesz, ez egy nagyon jó kis játék lehet.
Ennyiért meg szerintem simán megéri, egy esti sörözés árába kerül, és hetekig el lehet lenni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Melyik tápegységet vegyem?
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini PC
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs