- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco M8 5G - majd megveszed
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peppo
őstag
Ha ezt tényleg öten fejlesztik, az nem semmi. Gyakorlatilag hiba nélkül fut, akadást sem tapasztaltam, és már most van benne annyi tartalom, amivel hosszú időre le tud kötni bárkit, aki szereti az ilyen típusú játékokat.
Inkább Planetary Annihilation fílingje van számomra, és remélem, nem lesz ugyanaz az érzésem vele kapcsolatban, mint a PA esetében volt, vagyis hogy jobb lett volna egyetlen nagy (nagyon nagy) bolygó játéktérnek, mint a sok kicsi. Mondjuk itt automata gépsorok vannak, nem kell egységeket mozgatni, szóval szerintem kezelhetőbb és élvezetesebb lesz, mint a PA volt. De azért remélem, hogy kerülnek majd bele nagyobb, szilárd felszínnel rendelkező bolygók is!
Szóval egyelőre tetszik. A grafika szép. Nem nagy szám, de szerintem ide pont jó. A zene is kellemes, bár a sokadik óra után már kissé monoton. Remélem, bővítik majd ezt is! Hangulatosabb és szerintem jobb is, mint a Factorio. Igaz, azzal azért nem sokat játszottam, nem láttam belőle mindent.
Ha belekerül még néhány kényelmi funkció, mint pl. blueprintek, és még valamiféle ellenfelünk is lesz, ez egy nagyon jó kis játék lehet.
Ennyiért meg szerintem simán megéri, egy esti sörözés árába kerül, és hetekig el lehet lenni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Milyen egeret válasszak?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Iqos cigaretta
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Oppo A14 4/64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest