- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
[mate]
csendes tag
Nekem UT2003 demo-ja simán megy 1024-ben ATI Radeon 7500-al(Built by ATI,64M DDR)...szal a kész game-em ha nagyot löknek rajta akkos is csak elmegy majd 800*600 def. grafban.Jó mondjuk mellette van 1800+ xp.
Bye -
delacroix
csendes tag
Helloka,
Mostanság hogy képkártya csere elött állok, nézegettem a játékokban mi hogyan teljesit. Láttam, hogy az UT2003-hoz már gyenge lesz az xp1600os gf4ti4200-al is (egyelöre ezt akartam megvenni). Az UT sztem legjobban a jo kis glide-dal futott, sajnos kivégezték szegény 3dfx-et. (kár,hogy nem akarnak kiadni vmi hasonlot a mai kártyákhoz). A microsoft az xp elött bejelentette, hogy opengl-t nem fogja támogatni a winf*s. Köszönjük meg, mert az UT már DX-es (ha jol olvasom az unreal oldalán). Érdekes, hogy OpenGL-t használ a legtöbb profi 3d renderelö prg, és az OpenGL alatt sokkal jobban futnak a játékok. Sztetek miért nem irják a játékokat inkább OGL alá? Nem hiszem, hogy a dx annyival jobb lenne, bár rengeteg uj dolgot raknak bele naprol napra, de cserébe a gépüónket is dobálhatjuk ki ahogyjön ki az uj dx. Minden dx generációhoz új képkártya, erösebb proci kell.
ps: nem tudom miért irtam le, talán mert felidegelt, hogy a következö játékok már nem fognak futni csakha új gépet veszek.
Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest