Új hozzászólás Aktív témák
-
Keitaro
addikt
Ha már felvetetted van valami ami foglalkoztat már egy ideje.
DVI kapcsolat : 60Hz mert megérdemlem
Ezzel nem lenne baj és engem hót hidegen hagy mert 25ms-es monitor előtt ülök (és engem nem zavar) de akkor ez most nem fog 60 fölé menni?
Mert akkor mi teteje van a 4msnek pl? (Bár szvsz annak ha ki lehet használni sincs értelme, aki azt mondja lát 250fps-t azt körberöhögömfőleg, hogy milyen ára lehet minőségben)
Na mind1, szal pont ma felvetődött megint a kérdés, ha valaki tudja a választ akkor ne kíméljen
Thx -
Keitaro
addikt
Bár már ezt más is írta, ez kapásból 8e és messze van az emlegetett 20-30tól. Ráadásul a hülye vámok miatt drágábbak.
Na mind1, nézd : nagyon sok függ a videokártyától és a monitorban lévő AD átalakító minőségétől. De a D-sub egyszerűen nem tud jobb lenni a DVInél. Nagyon nagyon optimális esetben megközelítheti, de el nem érheti. Mint már sokan emlegették, DVI-vel nem kell szenvedni rengeteg időt a beállítássokkal.
Bár asszem látva a többieket feleslegesen járatom a számat
Szóval nyugodj meg, nem vagy te kevesebb azzal, hogy csak D-subon nézegeted, a monitorodat, de mert így alakult még ne hülyézz mindenkit aki DVI-t használ attól még nem lesz DVI-s az az LG. Ráadásul én nem LGkből indulnék ki hasonlításnál, de az más kérdés...
Volt szerencsém pl pár ViewSonichoz amiknek jó volt a képe D-subon, de még jobb DVI-n és szerintem nem lenne sok értelme az ő AD átalakítójukat fikázni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest