- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ace_ventura
tag
Ha erre gondolsz, akkor már végigolvastam: Bővebben: link, sok jót írtak róla, de még mindig vannak kételyeim, azért nyaggatom itt a fórumozókat.
-
peterqe
aktív tag
''nem vagyok meggyőződve arról, hogy tudtátok pontosan: mit is kell figyelni...stb...''
Ha nem látja a ''hibát'', akkor miért keresse?
OFF: Media Marktban most 99.000 a Sulinetes LG 1915s.
Én ilyet használok, szerintem a TN panel minden ''hátránya'' mellett megéri a pénzét. -
Ronin-
senior tag
jó jó pihenjél... akkor reprokaiser írta. Mellesleg igen... '' nagyon '' figyelem,hogy te mit csínálsz, nincs is jobb dolgom, egész nap itt ülök és lesem,hogy te mit csínálsz a ph -nál. Mellesleg amit a szöveged második felében írtál nem vágom ,hogy ez hogy jön ide vagy egyáltalán honnan vetted, de biztos igazad van
[Szerkesztve] -
Egon
nagyúr
Hmmm... Inkább nem mondok semmit a stílusodra. Remélem az ajtón azért beférsz.
Mindenesetre ha veszek TFT-t (ami elvileg hamarosan aktuális), 99%, hogy DVI-bemenetest veszek, és majd jól letesztelem. Ja, és a BBA Ati Radeon-om talán megfelelő képminőséget fog biztosítani egy korrekt teszthez...Talán még egy Expertvision vga minőségét is eléri...
Persze nem mindenki vehet egy Acer kategóriás monitort: kénytelen leszek beérni egy sz*r Viewsonic-kal...
Persze nem vagyok sem grafikus, sem kiadványszerkesztő, így az sem biztos, hogy jól fogom nézni a képet... Én úgy szoktam perpill. CRT-n, hogy a képcső felőli oldalt nézem: lehet rosszul csinálom?!? -
Egon
nagyúr
Ezt kifejthetnéd kicsit bővebben is mert nem igazán értem...
Ha netalántán a vga-kártya (elvileg) gagyi minőségére utalsz, elárulhatnád, hogy a _digitális_ kimenettel milyen probléma lehet ezesetben?!?
Szerk.: esetleg kis görcsön önigazolás: megérte DVI-bemenetes TFT-t venni...
[Szerkesztve] -
Ronin-
senior tag
Hát az ilyen Acer féle monitorokkal meg az olyan lámákat etetik meg mint te
Mellesleg:
17'' LG L1730B LCD TFT monitor 66400 Ft 83000FT
17'' LG L1730S LCD TFT monitor 59800 Ft 74750Ft
Hát ez nekem így kapásból 10e külömbségnek tűnik... de megnézhetem márkásabb monitoroknál is ha akarod, nem ilye gagyi acer-nél mint ami neked van, és ott is megnézheted az árkülömbséget. És már írtam fentebb,hogy attól még,hogy te a csökött kezeiddel nem vagy képes 1 gombot megnyomni (setauto) az nem azt jelenti,hogy más sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Microsoft Edge
- Fogyjunk le!
- Facebook és Messenger
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GN800 (IPS/2K/144Hz)
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG UltraGear 27GS75Q-B (IPS/2K/180hz)
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged