- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz
ace_ventura #65 üzenetére
Azert ne feledjuk, hogy ezeknek a szamok majdnem annyit ernek, mint az 1000W PMPO jelolesek a kis muanyag hangdobozokon (osszehasonlitaskeppen: 100 Hz-en uzemelo CRT-nel 10 ms a reakcioido - ha te ezek utan elhiszed ezeket a 8 ms-eket.... ).
-
Ronin-
senior tag
válasz
ace_ventura #65 üzenetére
A BenQ meg a Viewsonic(nemtom jól írtam e a nevét) Aug. -tól kezdi el gyártani a 4-5-6-7-8 ms -es moncsijait
De tudtommal 10ms -esnél jelenleg nincs gyorsabb! És szerintem mellesleg, a crt moncsikhoz képes minden tft -nek van egy kis utánhúzás.( aztán lehet most hülyeséget mondtam
) Nekem nagyon sokáig CRT moncsim volt, és nagyon sokat játszok/játszottam ( UT'99 , minden este 2-3 óra ) és amikor lecseréltem TFT -re, nagyon furcsa volt az egész, de aztán most már 1 hónap múlva egyáltalán fel sem tűnik.
-
DarkFater
tag
válasz
ace_ventura #58 üzenetére
Oké, oké DVI így, DVi úgy.
DE, Szerintem azért ez korántsem olyan fontos mint, hogy a monitor mennyire gyors. Mármint ha jáccani is akarsz, akkor az a 12ms az kevés.
Keress inkább egy olyan modellt ami DSUB-os, de olyan 6-9 ms körül tud. -
Rover623
félisten
válasz
ace_ventura #60 üzenetére
Hihetetlen...
Itt a PH!-n kerestél már...?
Vannak Acer totyikok, a 17-es TFT topicban is minden nap szó van róluk, nem elég...? -
Ronin-
senior tag
válasz
ace_ventura #58 üzenetére
Nekem LG 1730S van. Én úgy hallottam,hogy az acer -ek nem vmi nagy eresztések... működés közben láttam 1-2 -t a média Markt -ban, hát a színek elég furák voltak... vhogy nem volt az igazi. Aztán lehet csak ott volt ilyen típus, nem akarok hülyeséget mondani
google -n keress rá a tíőusra, aztán hátha kihoz vmi fórumot ahol erről van szó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest