- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkFater
tag
Srácok! Uraim!
Ne csináljátok ezt!
Tiszteljük egymás dilijeit, elvégre mindannyian fanatikusok vagyunk ha már itt vagyunk.
Rámutatnék néhány LÉNYEGI észrevételre:
- A DVI műszaki szempontból elméletileg jobb kell legyen mint a D-SUB
- A gyártók szeretnek csalni trükközni, hogy többet vegyenek ki a zsebedből
Emiatt asszem valahol mindenkinek igaza van. Személy szerint én sem láttam még olyan kétcsatlakozós TFT-t amelyiknek nem volt szebb képe DVI-n.
Tehát logikusan következik, hogy valahol télleg jobb kell legyen. Ugyanakkor én is láttam már annyi furcsaságot, hogy a kisördög azt mondja bennem is, hogy lehet, hogy erre még rá is jáccanak
Szóval igenis tessék csak letesztelni ugyanazon gépen ugyanazon gyártó 3-3 csak DVI-s és csak analóg csatlakozójú modeljét.
(gyengébbek kedvéért azért 3, hogy tudományosan kiköszöböljük a hibalehetőségek egy részét)
Egyébként meg a vita tényleg erősen szubjektív.
Sose felejtem el azt amikor a haveromék boltjában rádugták a gépre CRT helyett a Samsung TFT-t és majd meghaltam a gyönyörtől olyan szép képe volt!
Aztán a srác egy kaján mosollyal levette és felrakott egy IIyama TFT-t.
WELL ...... AZ IS LÁTHATÓ KÜLÖNBSÉG VOLT. -
Ronin-
senior tag
Azzal sajna nem megyünk túl sokra ,ha úgy teszteled le,hogy a DVI és Analóg bemenetes moncsidon ide-oda dugdozod a kábeleket
az lenne az ''igazi'' ha úgy próbálná ki vki ( akinek van rá lehetősége ) hogy letesz egymás mellé két moncsit, ugyan az a gyártó és a típus is, csak az egyik DVI -s a másik meg CSAK analóg bemenetes. És így meglesni,hogy mi a külömbség. pl.: LG 1730S vs 1730B . Azért hoztam fel amúgy ezeket pl. -nak mert nekem is ilyenem van ( LG 1730S ) és szerintem nem olyan, mint ahogy páran leírták,hogy az analóg nem olyan szép, meg a betűk kicsit árnyékosak stb... viszont már láttam olyan analóg bemenetest ami ilyen kaki volt ( amit fentebb is írtam )
-
Rover623
félisten
Hmmm... Inkább nem mondok semmit a stílusodra.
1.próbáltam viccesen rávilágítani a dolgokra
2.még véletlenül sem személyeskedtem
3.nem tettem becsmérlő megjegyzéseket a SZEMÉLYES tárgyaidra, választásodra, feltételezett anyagi helyzetedre
A fentiek a te kommunikációdat nem jellemzik...kár...de biztos én vagyok a bunkó... -
Rover623
félisten
-
Rover623
félisten
1. szar vga...digit és digit között is van ám különbség
2. HP LCD nem egy csúcs...ráadásul nem ismerheted a belső kialakítását
3. nem tudom mit csináltok, de ha HP LCD-t használtok, biztos nem vagytok sem grafikusok sem pedig kiadványszerkesztők...ergo nem vagyok meggyőződve arról, hogy tudtátok pontosan: mit is kell figyelni...stb...
Értelmetlen amit itt csináltok néhányan: a légárammal szemben ürítitek a pisit...
A DVI vs analóg vita régen eldőlt: akkor, amikor sikerült szabványosítani a digitális átvitelt, kiküszöbölve ezzel a videojel kétszeri konverzióját...ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- Bestbuy játékok
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Filmvilág
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest