- Fotók, videók mobillal
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Redmi Note 8 és 8T
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
eziskamu
addikt
Az üzletben elismerték a hibát, elnézést kértek és visszaadták a pénzt.
Azt nem tudom, hogy miként ellenőrízték a dolgot,
mert nem voltam ott, de valszeg egy másik átalakítóval is próbálták,
és valszeg 2 monitorral is, mert azt mondták, hogy rossz a dvi csatija.
Amúgy nem bántam meg, mert colin mcree 4-eztem egy kicsit a hétvégén,
megismerkedtem az ati radeon 8500-as családdal ÉS...
gazdagabb lettem egy skálás szatyorral :D ..
Szóval Hepi End
Ps: Rudi, most már nem kell megnézned, de megírhatod, hogy mit tapasztalsz,
ha van rá felesleges időd. -
eziskamu
addikt
[L]http://www.techwatch.com.au/articles/new_ati_radeon/[/L]
Itt azt írják, hogy egyedűl nem megy a gyári ati radeon 8500-asssal az hogy mennyen a dvi csatira kapcsolva átalakítón keresztűl. Viszont a gyári radeon 7500-assal igen. Kinek mi a tapasztalata?
[Szerkesztve] -
Keitaro
addikt
sztréééndzs....
van másik monitor a közeledben, hogy egyszerre kettővel megnézd? -
eziskamu
addikt
A dobozon dvi-i-t írnak (igaz azt is írják, hogy 64 megás, közben 128-as), amúgy plusszos, és van körülötte 4 lyuk az analóg jeleknek, csak kérdés, tényleg kivan-e vezetve, vagy nem-e rossz. Amúgy jelent-e az valamit, hogy amúgy megy a duál monitor, igaz 2. monitor helyett tv van rákötve (amikor a dvi-re dugom a monitort a tv-ből ki van húzva a csati). Ja amúgy nem kifejezetten tv-re kötöttem, hanem a tv-tuner karimra, és egy kis ablakban láthatom a másik képernyőt. A tv-nkre meg azért nem tudom kötni, mert nincs meg a távirányító amivel a bemenetet állíthatnám.
[Szerkesztve] -
Keitaro
addikt
Ha kikapcsolod a gépet, rákötöd a DVI-re és bekapcs akkor nem vált automatikusan arra?
-
Keitaro
addikt
töröltem is, hogy ne olvassatok hülyeséget :))
[Szerkesztve] -
Flashy
veterán
izé. megnézem a képernyő tulajdonságait, ha rányomok a 2-es monitorra, alul be tudom ikszelni hogy asztal kiterjesztése, akkoris ha nincs rádugva második. ez nem segít rajtad? benyomod hogy kiterjesztése, aztán utána szerintem mindkettő élni fog. talán.
-
eziskamu
addikt
Amúgy a nyák formája/színe alapján Powermagic lehet.
-
eziskamu
addikt
Hogy kapcsóljam be?
Mert ha nincs csatlakoztatva a dvi-re, nem tudok semmit állítani, ha pedig be van, akkor meg nem látok semmit?
Ati Cat 4.9-es driver van fenn. -
rudi
nagyúr
-
eziskamu
addikt
Szereztem egy pba ati radeon 8500 le-t, és most kaptam kölcsön egy gigabyte ati radeon 9200-hoz való dvi-vga átalakítót, de hiába kötöm a dvi-átalakítón keresztűl a monitort, nem működik a dolog, nincs kép, de a sima vga-n van. A leírás szerint így is működnie kellene, de mégsem megy. Most még ugyan nincs 2 monitorom, de majd szeretném kipróbálni azt is. Most mi a teendő? Esetleg meg kellene próbálni egy másik átalakítóval? Esetleg bios fissítés kellene?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest