- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
MAxxYD
tag
válasz
Core2duo6600 #10 üzenetére
Ez miért érdekes? nem volt olvasási gond a lemezzel, ha arra gondolsz..
Amúgy TDK DVD-RW.
Az esti szeánsz szerencsére sikerrel zárult!
A DVD Movie Factory a Field order: upper first beállítással sikeresen leszedte az interlace-t az anyagról és rendesen lekonvertált mindent. Olyan apróságokkal, hogy nem kezeli a hosszú ő-t, már nem foglalkoztam, inkább más címet találtam ki......
Akinek meg hagyományos 4:3-as tv-je van, az így járt, a fényképezővel készült felvételeknél fullsrceen helyett fekete keretet fog látni...
már csak 25 példányban meg kell írnom a lemezt és borítót gyártanom hozzá..
Köszi szépen a segítséget! -
MAxxYD
tag
válasz
Core2duo6600 #7 üzenetére
Kellene, de egyszerűen le van tiltva rajta ez a menüpont....
Nem sokat változtatna a dolgon ha le is tudná zárni. Mivel nem az enyém sem a kamera, sem a felvétel ezért szerkeszteni egyébként sem lehet.... -
MAxxYD
tag
válasz
Core2duo6600 #6 üzenetére
Ez sajnos ott is látszik. Az interlace-es amit írtam nem a legjobb megfogalmazás...Ez a pontos: a DVD Movie Factory az interlace-es anyagot nagyon elszúrja, a fűrészelés helyett kockák lesznek belőle...
Azóta rájöttem, hogy be lehet állítani benne a Field order-t, most transcode-olja megint... Kipróbáltam csak a problémás fájlra, az jó lett, a többit meg remélem nem szúrja el....
Két óra alatt gyártja le a teljes DVD-t, reggelre kiderül...
Az ZoomBrowser a Canon fényképezőkhöz való letöltögető program. -
MAxxYD
tag
válasz
Core2duo6600 #4 üzenetére
A kamera egy Canon DC210. Nem a sajátom... Ilyen kamerát még nem láttam, de videó kimeneten kívül semmi sincs rajta és szoftvereket sem adtak hozzá....
Szóval más lehetőség nincs, mint közvetlenül a dvd-ről leszedni az anyagot.
A Vegas egy Platinum 8-as, de van másik is csak még nem próbáltam.
A TMPGEnc és az EditStudio valamiért lehagyja a hangot konvertáláskor, ráadásul ők sem látják a teljes fájlt...
Egy ZC Video Converter nevű proggival (ez látja az egészet) sikerült úgy átkonvertálnom a problémás fájlt, hogy lejátszva - megintcsak - teljesen jól néz ki, de a Ulead DVD Movie Factory által legyártott DVD-ben interlace-es lesz (gondolom a ZC cseszi el). Lassan már nem érdekel, hogy hányszor kell átkonvertálni, csak működjön végre.Hihetetlen, hogy 2008-ban nincs egyetlen működőképes szoftver sem...
Pl. a Nero kezeli egy projecten belül a 16:9-es és 4:3-as vidókat, de a DVD movie factory nem (A 16:9-es méretbe eredeti méretaránnyal beleteszi a 4:3-as felvételt. Eredmény: minden irányból vastag fekete csík...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest