- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Yettel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
A cím végére beraktam, hogy (élő). Ha esetleg máshogy gondoltad, akkor jelezd, úgyis temp_1-be szedem most ezt az infót, szóval pillanatok alatt javítható.
-
Bozek
nagyúr
Hol marad benne egy zárójel? Én nem találkoztam ilyennel eddig. Írj egy példát, melyik csatornán és melyik műsornál, úgy egyszerűbb.
Nem a leírás végén szereplő (n) (c) (g) (r) jelekre gondolsz? Az nem az INI hibája. A WebGrab konfigurációs fájljában ennek kell szerepelnie: <mode>m, n</mode>.Alapvetően megoldható, hogy kiírja, hogy élő, bár én általában tudom, hogy melyik az és melyik nem.
De akkor már a Premier-t is kiírhatom, ha éppen valami filmből az van. Igaz, ez utóbbit elég érdekesen használják a csatornák.
Már csak az a kérdés, hogy miként tároljam. Mert bár premiere kapcsoló van az XMLTV-ben, de az csak igen és nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő