Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
unravel
őstag
kellett pár perc hogy felfogjam a problémát.

azt látom, hogy más szolgáltatód van.
Nekem is csak a subheading van kitöltve.....mivel a description üres így nálam sincs infó a DVBViewerben ennél a meccsnél. Lehet egy másik OSD Skinnel megjeleníthető az a sor. De ez engem nem zavar, most pont egy olyan skint használok ami csak a műsor címét írja ki. webfelüleleten úgyis látom."A másik problémám, hogy mai frissítéssel csak vasárnap estig van műsor, így nem tudok mondjuk keddre beállítani egy felvételt EPG alapján"
nem kell megvárni az epg frissítést, hogy meglegyen egy felvétel.
írok példát:
tök automatikusan felveszi nekem keddenként az rtl klub hd-ról a házon kívült. de a vasárnapi ismétlést már nem.
A keresési kritériumokkal bármi megadható. pl. vegye fel a Tom Hanks filmeket vagy a Szomszédokból csak a huszonötödik részt. tényleg bármi. és ha műsorra kerül akkor a szerver tud email értesítést is küldeni és rögzíteni a kívánt adást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest