Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
garga pista #20532 üzenetére
Hát, nem lett olyanra összerakva, mert nem volt elég kimenetes elosztó, szóval tényleg nem volt egyértelmű.
-
válasz
garga pista #20530 üzenetére
Azt próbáltuk legutóbb, de nem volt elég kimenet, jobb volt, de nem az igazi. Nem véletlenül jutottunk el az erősítőig, FYI
Se rokon, se én nem vagyok hülye ezekhez, csak utoljára 20 éve vettem antennaerősítőt, így érdekelt volna egy bevált gyártmány. -
válasz
garga pista #20525 üzenetére
Én is ezt írtam
("Amúgy ja, részemről az volt a terv, hogy a bejövő erősítve, és egy splitter 4 felé.")
BTW hogy minek a VHS és stb., azt én sem tudom, de ez a jelenlegi igény.
-
válasz
garga pista #20523 üzenetére
Köszi!
Ha van valakinél konkrét, ami működik, az is jöhetAmúgy ja, részemről az volt a terv, hogy a bejövő erősítve, és egy splitter 4 felé.
Most láncban vannak az eszközök (videó, DVD, BR felvevő, TV) és mire a TV-hez ér a cucc, addigra nem marad semmi -
válasz
garga pista #20521 üzenetére
Ezek már megvoltak.
Modem nincs. Annyi a baj, hogy 1 eszközre még elég a jel (csak a TV), de el kéne osztani sokfelé. Sima splitterrel meg nem jó. -
Hello,
Használ valaki antennaerősítőt? Ha igen, milyen vált be?
Kaposnetes kábelTV-hez kellene, elvileg DVB-C+analóg jelet adnak. Rokonnál elég ergya az adás minősége.Köszi
-
-
-
Hello,
Valaki látott már Pana DMR-BCT650 -et? Vajon tud ez USB-re másolni felvett cuccot?
Köszi
-
válasz
garga pista #19944 üzenetére
"De áruljátok már el, mik azok a műsorok, amik ennyire fontos archiválni?"
Én aztán nem tudom, nem magamnak kutatok -
válasz
Matrox1995 #19942 üzenetére
Én is ilyet kerestem...
-
-
válasz
garga pista #19936 üzenetére
Így is van. Néztem, akad az országban, de annyira nem olcsó, hogy próbára megvegye.
-
Igen, ha 1 kártyával 1 adást lehet dekódolni, akkor ez bukik is. Amúgy a digitális adások mind titkosítottak ott, ami analóg van még, az nem (olyan is).
@Kenderice : Itt biztos hogy nincs összelőve a box és a kártya, mert már régen nem a szolgáltató boxát használják. A baj a felvétellel van, nevezetesen hogy ugye csak azon a boxon lehet visszanézni a felvételt, meg hogy csak egyet tud felvenni.
Ahogy néztem, csak mocsok bonyolult PC alapú megoldások vannak emberi áron ilyesmire, mert van pár TV szoftver, ami (főleg Linuxon) képes visszafejteni a titkosított adást. És az alá gép is kell.
Na mindegy, köszi a segítséget mindenkinek
-
válasz
garga pista #19930 üzenetére
Valami konkrét típust tudsz esetleg? Azt mondjuk sejtem, hogy az áron megbukik
-
-
-
Hello,
Létezik a világban olyasmi, ami
- DVB-C (vagy T) felvevő
- Egyszerre több csatornát kezel, pl. egyet felvesz, egyet nézel? (Vagy többet...?)
- Esetleg előfizetős adásokat tud felvenni?(Apósnak Conax kártyás cucca van, de csak egy adást tud felvenni)
- Megfizethető...?Köszi a tippeket
-
-
-
-
-
-
-
HUP-on, de nem találom. Abban sem írták nagyon biztosra, hogy megy CI+-al, de hogy elvileg. A CI+-hoz a PCMCIA modul is kell, vagy hogyan...
IPTV encoder viszont működhet, csak obszcén drága : https://www.mythtv.org/wiki/IPTV_Encoders_as_a_Capture_Device
(MPEG kódolt stream be, HTTP vagy RTSP stream ki... Stream felvesz... ) -
Az az átkódolt cucc meg is felelne (az alternatíva a box analóg kimenetének felvétele, az meg elég sovány) - nem sok minőségromlás lenne.
@cigam : HTPC alacsony fogyasztású cuccokból, Raspberry, ez mind simán jó arra, hogy folyamat menjen. Ez a kisebbik gond.
Viszont én láttam valahol olyat, hogy CI+-t olvastak sima USB olvasóval...
-
Közben túrtam én is. A kártya nélkül nem nagyon lehet visszafejteni.
Ng-dvb vagy ng-xim , Tvheadend, tsduck, ezek alkalmasak arra, hogy előfizetői kártyával tudj scrambled DVB-C -t nézni, és ugye ha megjeleníteni meg tudod, akkor menteni is. Ehhez kártyaolvasó, és megfelelő TV tuner is kell, ami nem olcsó.
-
-
-
-
-
-
-
-
Hello,
Amiko HD8265+ - ön hogyan lehet bekapcsolni, hogy küdolatlanul vegyen fel? Nézek majd manualt, de most rá sem érek, meg az eszköz sem mellettem van, hanem 250km-re :S
Köszi
-
-
-
Amúgy milyen lehetőségek vannak többtuneres DVB-C felvevős eszközökre?
-
-
-
-
"Opticum AX C501 CI+"
Ez vajon milyen cuccot vesz fel? Le lehet bármivel játszani, ami nem a beltéri? -
válasz
wassermann #19239 üzenetére
Az a baj, hogy amit adnak, az kódoltan vesz fel, tehát csak azon lehet visszanézni.
-
válasz
garga pista #19237 üzenetére
DVB-C, ha minden igaz.
Nem nekem kell, én nem nézek TV, nincs is. -
Hello,
Nem annyira TV.
Milyen Set-top box-ot érdemes venni, ami
- CI kártyaolvasós
- tud felvenni digitális adást (többet akár egyszerre)
- értelmes formátumba ment
?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Parfüm topik
- Könyvajánló
- Jelszókezelők
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Motoros topic
- További aktív témák...
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest