- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- iPhone topik
- Mobil flották
- Yettel topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
Hello,
Használ valaki antennaerősítőt? Ha igen, milyen vált be?
Kaposnetes kábelTV-hez kellene, elvileg DVB-C+analóg jelet adnak. Rokonnál elég ergya az adás minősége.Köszi
-
-
-
Hello,
Valaki látott már Pana DMR-BCT650 -et? Vajon tud ez USB-re másolni felvett cuccot?
Köszi
-
-
válasz
Matrox1995 #19942 üzenetére
Én is ilyet kerestem...
-
-
-
Igen, ha 1 kártyával 1 adást lehet dekódolni, akkor ez bukik is. Amúgy a digitális adások mind titkosítottak ott, ami analóg van még, az nem (olyan is).
@Kenderice : Itt biztos hogy nincs összelőve a box és a kártya, mert már régen nem a szolgáltató boxát használják. A baj a felvétellel van, nevezetesen hogy ugye csak azon a boxon lehet visszanézni a felvételt, meg hogy csak egyet tud felvenni.
Ahogy néztem, csak mocsok bonyolult PC alapú megoldások vannak emberi áron ilyesmire, mert van pár TV szoftver, ami (főleg Linuxon) képes visszafejteni a titkosított adást. És az alá gép is kell.
Na mindegy, köszi a segítséget mindenkinek
-
-
-
-
Hello,
Létezik a világban olyasmi, ami
- DVB-C (vagy T) felvevő
- Egyszerre több csatornát kezel, pl. egyet felvesz, egyet nézel? (Vagy többet...?)
- Esetleg előfizetős adásokat tud felvenni?(Apósnak Conax kártyás cucca van, de csak egy adást tud felvenni)
- Megfizethető...?Köszi a tippeket
-
-
-
-
-
-
-
HUP-on, de nem találom. Abban sem írták nagyon biztosra, hogy megy CI+-al, de hogy elvileg. A CI+-hoz a PCMCIA modul is kell, vagy hogyan...
IPTV encoder viszont működhet, csak obszcén drága : https://www.mythtv.org/wiki/IPTV_Encoders_as_a_Capture_Device
(MPEG kódolt stream be, HTTP vagy RTSP stream ki... Stream felvesz... ) -
Az az átkódolt cucc meg is felelne (az alternatíva a box analóg kimenetének felvétele, az meg elég sovány) - nem sok minőségromlás lenne.
@cigam : HTPC alacsony fogyasztású cuccokból, Raspberry, ez mind simán jó arra, hogy folyamat menjen. Ez a kisebbik gond.
Viszont én láttam valahol olyat, hogy CI+-t olvastak sima USB olvasóval...
-
Közben túrtam én is. A kártya nélkül nem nagyon lehet visszafejteni.
Ng-dvb vagy ng-xim , Tvheadend, tsduck, ezek alkalmasak arra, hogy előfizetői kártyával tudj scrambled DVB-C -t nézni, és ugye ha megjeleníteni meg tudod, akkor menteni is. Ehhez kártyaolvasó, és megfelelő TV tuner is kell, ami nem olcsó.
-
-
-
-
-
-
-
-
Hello,
Amiko HD8265+ - ön hogyan lehet bekapcsolni, hogy küdolatlanul vegyen fel? Nézek majd manualt, de most rá sem érek, meg az eszköz sem mellettem van, hanem 250km-re :S
Köszi
-
-
-
Amúgy milyen lehetőségek vannak többtuneres DVB-C felvevős eszközökre?
-
-
-
-
"Opticum AX C501 CI+"
Ez vajon milyen cuccot vesz fel? Le lehet bármivel játszani, ami nem a beltéri? -
válasz
wassermann #19239 üzenetére
Az a baj, hogy amit adnak, az kódoltan vesz fel, tehát csak azon lehet visszanézni.
-
-
Hello,
Nem annyira TV.
Milyen Set-top box-ot érdemes venni, ami
- CI kártyaolvasós
- tud felvenni digitális adást (többet akár egyszerre)
- értelmes formátumba ment
?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Epic Games
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Netfone
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lexus, Toyota topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged