- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
egoistus
tag
A kérdésem erre vonatkozott, hidd el nem egyértelmű, próbáltam erre vonatkozóan infót szerezni de a gugli sem dobott ki hasznos oldalt(monitor hdmi set top box kikapcsolás szavakkal és ezek kombinációjával kerestem)
CEC meg hasonlókról nem tudtam ezért ezekre nem is kerestem...
Mindenesetre még egyszer köszönöm a segítséget mind kettőtöknek. -
egoistus
tag
Bocs ha félre értettem valamit de:
Kernel:
Monitornál viszont természetes, hogy a DVI vagy HDMI-csatlakozón érzékeli a jelet, attól függően indul vagy leáll. Az már mindegy neki, hogy ezt a jelet számítógépről vagy set top boxról kapja.te:
Sanszos, hogy az új készülékek simán feldolgozzák, értelmezik ezt. Nekem egy 2006-os LCD úgymond tojik rá, marad HDMI-n, és nem kapcsol ki.(Persze lehet az invitel box nem adja ki ezt a parancsot)Ezek szerintem eltérő infók, de ismétlem lehet hogy én nem értek még mindig valamit...
Tv-nél meg végképp nem értem mert én nem egy sony dvd-t akarok használni samsung tv-vel hanem egy pc-t ami brand független szerintem ha csak nem AMD.
-
egoistus
tag
válasz
Kernel #13545 üzenetére
Ismét nem értek valamit, itt azt az infót kaptam hogy ha a monitor nem kap jelet hdmi-n akkor kikapcsol(emiatt kell nekem hdmi-s stb) de pár napja használok egy tv-t monitornak hdmi-vel de a tv nem kapcsol ki-be.
Ezt meg tudnátok nekem erősíteni mert csak ezért keresek hdmi-s stb-ot.És a tv-t nem lehet úgy beállítani vajon hogy kapcsoljon ha van jel?
-
egoistus
tag
válasz
Kernel #13550 üzenetére
Hát mintha felkapcsolták volna a konyhában a villanyt, így már értek pár dolgot(remélem).
Nagyon szépen köszönöm mindenki segítségét.
Ha lenne valakinek egy megunt/felesleges dvb-c tuneres STB-a , ami tökéletes DIGI kábelhez és olcsón megválna tőle netalán debreceni vagy környékbeli ne fogja vissza magátEz nekem jónak tűnik:
http://hardverapro.hu/apro/hdmi_kimenetes_dvb-c_set_top_box_digikabellel_tesz/hsz_1-50.html
szerintetek? -
egoistus
tag
válasz
egoistus #13542 üzenetére
Mindenkinek köszönöm a választ, utána néztem nekem analóg DIGI szolgáltatás van, de akkor most már végképp nem tudom mi kell nekem
analóg STB létezik ilyen vagy mivel tudom használni a monitort tv-ként, azért ezek az árak kicsit horrorisztikusak én 7-9k között gondolkodtam, a földfelszini STB-k áraiból kiindulva.
Teljesen alap funkciók kellenek,PVR meg hasonlók nem érdekesek, csatorna váltás, hangerő szabályzás, illetve a HDMI a kikapcsolás miatt lenne lényeges.Apropó, használtan érdemes vagy nem nézelődni,illetve mire figyeljek?
Köszi, Tóth Viktor
-
egoistus
tag
Sziasztok.
Segítség kéne, van egy 24"-os hdmi-s samsung 2493hm tipusu monitorom amit szeretnék a fiamnak adni mint tv-t egyenlőre, vennék hozzá egy set-top boxot de nem tudom milyet lenne érdemes.
Amit szeretnék:
-Jó képminőség+hang
-Egyszerű kezelhetőség /alapfunkciók terén/
-Masszív távirányító /6 éves gyerek/
-digi kábel adás menne rajta
-gyors be és kikapcsolás
Még egy dolog:
ha a stb-t kikapcsolom utána kikacsol (stand-by) a monitor is?(gondolom igen)
Segítségeteket előre is köszönöm.
Tóth Viktor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest