Új hozzászólás Aktív témák
-
kovy79
őstag
Elnézést, ha volt már hasonló kérdés, de nem találtam rá választ:
Adott egy ilyen kütyü és az lenne a megfejteni való, hogy hol / hogy lehet beállítani, hogy crt tv-n is nézhető (ne csak hallható) legyen HD adás (m1 HD, m2 HD, Duna HD)? Lehet, hogy a nagy rohanásban átsiklottam valami felett, de nem sikerült láthatóvá tennem az említett csatornákat. Gondolom a nagy részükön ugyanolyan szoftver fut, tehát lehet, hogy egy másik típus megoldása is megfelel nekem. -
kovy79
őstag
válasz
Core2duo6600 #9548 üzenetére
Set-top boxra is gondoltam már, de egy olcsóbb megoldás jobb lenne.
Menü tökéletes, a hang és az elektronikus műsorújság is minden lehetséges adónál, de kép az nincs. "HDTV not support" felirat van helyette a képernyő közepén...
Persze, nem gond a nem HD minőség a nagyszülők kb 15 éves crt tv-jén. -
kovy79
őstag
Tudna nekem valaki (akár privátban is) linket küldeni scart-os dvb-t vevőről, ami tutira működik crt tv-vel is? Amit én rendeltem (ezt), az nem igazán szereti a crt tv-ket (mindre azt írja: "HDTV not support"). Esetleg más futott már bele hasonló problémába és van rá valamilyen megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Windows 11
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Mobil flották
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest