- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi 007
őstag
Köszi az infókat, megpróbálok kérni akkor egy másik winyót.
A Samsung hibátlan, de ezt írtam is, PC-n nem produkál hibát, TV-re kötve is hibátlanul játszik le bármit. -
Misi 007
őstag
Az létezik, hogy, egy Amiko Mini HD T2/C, nem bír el egy USB 3.0-ás, 2,5-es, Samsung S2 Portable 3 HXMU050DA 500 GB-os külső winyót?
Konkrétan bármilyen videó lejátszásába kezdek bele, fogja magát és random újraindul.
Valamikor el se tudom kezdeni lejátszani a videót, mert még mielőtt kiválaszthatnám, már újra is indult.
További érdekesség, hogy van a STB menüben sebességteszt, ott azt írja, hogy lassú a winyó ami elég érdekes egy 7200-as pörgő amúgy hibátlan merevlemeznél.
Felvenni is csak úgy tudok rá, hogy ha vagy ötvenszer rányomok a felvételi gombra, de legalább az így elkészült HD felvétel hibátlan lesz és több mint fél órányi rögzítés után se indul újra.
Jelenleg a legújabb firmware van rajta, de már többször frissítettem és nem oldotta meg a problémát.
Valakinek van valami ötlete esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest