- iPhone topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
Misi 007 #16352 üzenetére
tudtommal ez egy ali chipes cucc, nagyon hasonló van nekem is, csak szerintem régebbi és más gyártó.
szóval nekem van 2 db látszólag teljesen egyforma LG 320GB-os 2.5"-os külső hdd-m.
Aztán belül meg tök mások, az egyik szeret gyakran parkoltatni fejet, a másik kevésbé.
Az egyikben wd a belső hdd, a másikban nem tudom.
Egy szó mint 100, csak az egyiket szereti a STB, a másikkal csinál érdekes dolgokat. Beletekeréskor újraindul, van hogy a felvételt sem vette fel végig, lejátszás leállításakor újraindul, stb.
Ez a hdd volt az, amelyik gyakran parkoltatta a fejet. Most a másikkal szinte teljesen jó a cucc, csak nagyon elvétve jön elő ez a hiba, míg a másikkal szinte naponta. Szóval nagyon nem mindegy a hdd fajtája.
Amúgy a dune-nek meg mindegy milyen a hdd, az kevésbé kényes erre. -
Kernel
nagyúr
válasz
Misi 007 #16352 üzenetére
USB3 tud érdekes dolgokat produkálni. Épp ma volt szó róla másik topikban, hogy USB3 pendrive-ra másolt Windows telepítő elindul, utána nem találja saját magát.
USB2 pendrive-ról rendesen működik ugyanaz.
A linkelt eszköz USB 2.0 támogatással rendelkezik. A kompatibilitás egy dolog, legfeljebb a gyakorlatban mégsem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest