- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nfsu17
veterán
válasz
Misi 007 #16352 üzenetére
tudtommal ez egy ali chipes cucc, nagyon hasonló van nekem is, csak szerintem régebbi és más gyártó.
szóval nekem van 2 db látszólag teljesen egyforma LG 320GB-os 2.5"-os külső hdd-m.
Aztán belül meg tök mások, az egyik szeret gyakran parkoltatni fejet, a másik kevésbé.
Az egyikben wd a belső hdd, a másikban nem tudom.
Egy szó mint 100, csak az egyiket szereti a STB, a másikkal csinál érdekes dolgokat. Beletekeréskor újraindul, van hogy a felvételt sem vette fel végig, lejátszás leállításakor újraindul, stb.
Ez a hdd volt az, amelyik gyakran parkoltatta a fejet. Most a másikkal szinte teljesen jó a cucc, csak nagyon elvétve jön elő ez a hiba, míg a másikkal szinte naponta. Szóval nagyon nem mindegy a hdd fajtája.
Amúgy a dune-nek meg mindegy milyen a hdd, az kevésbé kényes erre. -
Kernel
nagyúr
válasz
Misi 007 #16352 üzenetére
USB3 tud érdekes dolgokat produkálni. Épp ma volt szó róla másik topikban, hogy USB3 pendrive-ra másolt Windows telepítő elindul, utána nem találja saját magát.
USB2 pendrive-ról rendesen működik ugyanaz.
A linkelt eszköz USB 2.0 támogatással rendelkezik. A kompatibilitás egy dolog, legfeljebb a gyakorlatban mégsem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest