Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
Új hozzászólás Aktív témák
-
imis
senior tag
válasz
zhagyma
üzenetére
köszi,

holnap írok neki, mivel még műxik itthon mindegyik hálózat ezért néztem meg, így gondolom nem nagy esély, hogy mindegyikkel baj lenne. egyébként megpróbáltam a tv-ről levett csatornakiosztásból néhány beállítást és semmit nem lát a csatornákból.
Érdekes volt az elején sikerült 1-2 percet látnom a upc-s m2, de másodszorra már nem találta meg. -
imis
senior tag
-
imis
senior tag
válasz
zhagyma
üzenetére
Nos német nem válaszolt még, de következő a helyzet.
a bejövő kábelt a digis 4 méternél toldotta itt megbontottam és csatlakoztam a tunerrel.
a programok nem találtak semmit (teratec, dvbviewer)
megnéztem az általad javasolt tsreaderlite-val, persze a bda drájverral, így viszont lát:
valami beállítási vagy drájverhiba lehet?
-
imis
senior tag
válasz
zhagyma
üzenetére
de, refurbished volt, bár attól még annak működnie kellene,
Írtam a németnek, még nem reagált.igen a koaxvégre gondoltam, próbáltam a lemezen szereplő drivert, majd a netről leszedettel és az eredeti szoftverrel (de az általad javasolttal is), két laptoppal (win7x32, win7x64), két hálózaton (upc, digi) és más helyen is (azaz nem csak itthon)
-
imis
senior tag
válasz
azbest
üzenetére
adott egy cinergy htc stick (dvb-t,dvb-c,analóg) ez nem akar menni kábelen (upc kódolatlan csatornán)
de az analóg rész működik,
dvb-t kis bot-antennával nem talál semmit, ezért ellenőrzésképpen egy másik avermediás tunerrel is próbáltam dvb-t (ez sajnos nem tud dvb-c-ét) és a kis bot-antennával azon sem jött semmi. Így a dvb-t-és kísérlet nem hozott semmi eredményt.Szóval a fő gondom, hogy a dvb-c tuner a jelenlegi hálózaton nem műxik és vagy jó lesz a digin, vagy a tunerrel van gondom.
A többi csak kísérlet volt. -
imis
senior tag
-
-
imis
senior tag
Egy kis segítséget kérnék.

Vettem egy "cinergy htc stick" -et, mivel váltanék digitv-re.
Gondoltam kipróbálom a upc-s kábelen, mivel a 354Mhz-n az m2 kódolatlan, Sajnos azt írja ki, ha megtalálja, hogy "bad or no signal", az EPG" bejön.
Próbáltam másik upc-s hálózaton is, szintén ez a gond.

A samutv megtalálta és azon nézhető ez a csatorna:

Új hozzászólás Aktív témák
- Szép állapotú Wireless Xbox Stereo Headset
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

A többi csak kísérlet volt.