- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
imis
senior tag
válasz
zhagyma #10241 üzenetére
köszi,
holnap írok neki, mivel még műxik itthon mindegyik hálózat ezért néztem meg, így gondolom nem nagy esély, hogy mindegyikkel baj lenne. egyébként megpróbáltam a tv-ről levett csatornakiosztásból néhány beállítást és semmit nem lát a csatornákból.
Érdekes volt az elején sikerült 1-2 percet látnom a upc-s m2, de másodszorra már nem találta meg. -
imis
senior tag
-
imis
senior tag
válasz
zhagyma #10211 üzenetére
Nos német nem válaszolt még, de következő a helyzet.
a bejövő kábelt a digis 4 méternél toldotta itt megbontottam és csatlakoztam a tunerrel.
a programok nem találtak semmit (teratec, dvbviewer)
megnéztem az általad javasolt tsreaderlite-val, persze a bda drájverral, így viszont lát:valami beállítási vagy drájverhiba lehet?
-
imis
senior tag
válasz
zhagyma #10211 üzenetére
de, refurbished volt, bár attól még annak működnie kellene,
Írtam a németnek, még nem reagált.igen a koaxvégre gondoltam, próbáltam a lemezen szereplő drivert, majd a netről leszedettel és az eredeti szoftverrel (de az általad javasolttal is), két laptoppal (win7x32, win7x64), két hálózaton (upc, digi) és más helyen is (azaz nem csak itthon)
-
imis
senior tag
válasz
azbest #10197 üzenetére
adott egy cinergy htc stick (dvb-t,dvb-c,analóg) ez nem akar menni kábelen (upc kódolatlan csatornán)
de az analóg rész működik,
dvb-t kis bot-antennával nem talál semmit, ezért ellenőrzésképpen egy másik avermediás tunerrel is próbáltam dvb-t (ez sajnos nem tud dvb-c-ét) és a kis bot-antennával azon sem jött semmi. Így a dvb-t-és kísérlet nem hozott semmi eredményt.Szóval a fő gondom, hogy a dvb-c tuner a jelenlegi hálózaton nem műxik és vagy jó lesz a digin, vagy a tunerrel van gondom.
A többi csak kísérlet volt.
-
imis
senior tag
-
-
imis
senior tag
Egy kis segítséget kérnék.
Vettem egy "cinergy htc stick" -et, mivel váltanék digitv-re.
Gondoltam kipróbálom a upc-s kábelen, mivel a 354Mhz-n az m2 kódolatlan, Sajnos azt írja ki, ha megtalálja, hogy "bad or no signal", az EPG" bejön.
Próbáltam másik upc-s hálózaton is, szintén ez a gond.A samutv megtalálta és azon nézhető ez a csatorna:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- gerner1
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest