- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
DVB-C boxot keresek, ezeket nézegettem:
- AB CryptoBox 650HDC: szép VFD kijelzője, mobilos alkalmazással vezérelhető, azonban nem túl szép OSD és zárt rendszer, pár éves modell
- Amiko A3 - sok probléma, pl kadencia helyes lejátszás nem megy viszont remek táv, android miatt széles lehetőségek
- Openelec-es Wetek: a Kodi felület nagyon tetszik, szép távVan valamelyikkel tapasztalat, vagy ajánlás valamelyik platformra?
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
Amiko A3-mal van valakinek tapasztalata?
Állítólag a kadenciahelyes lejátszás nem erőssége; ha ez így is van, vajon a későbbiekben szoftveresen orvosolható? -
zetecR
addikt
válasz
szabonagyur #15586 üzenetére
Itt állt meg a tudományom, mert a Cél kategórában nekem csak 3 Astra és 1 Hotbird van. Azok meg minek ide?
-
zetecR
addikt
Ahhoz nagyon béna vagyok...
Azt a pár földi adót szerettem volna megtalálni vele (igazából az M1HD kielégíti összes ilyen irányú igényemet), de TV/Radio -> Scan channels-nél elakadtam; műholdak, grouppok, transponderek...
Nem talált semmit.Kernel: USB-s stickem nincs, de megpróbálom a DVBViewer-t, hátha az jobb.
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
a gépemben (LLano APU A8-3850) van egy Asus P7131 hybrid tuner kártya.
nPVR-rel szoktam hébe-hóba TV-zni. Azért ezzel a sw-rel, mert mással nem nagyon sikerült beüzemelni, és egész felhasználóbarát/szép a UI.
Normális jelenség-e az, hogy két képernyős üzemmódban (win+P Extend) ha megy pl. az M1HD, akkor a másik képernyő full screen flash játék (pl Angry Birds) annyira megakasztja a digit TV adást, hogy folyamatosan szétesik a kép, megáll, stb?
1080p film MPHC-vel történő lejátszása mellett nincs ilyen gond; a DVB-T ennyivel erőforrás igényesebb lenne, vagy nem jó a driver/tuner progi?Esetleg melyik tuner progit ajánlanátok?
-
zetecR
addikt
válasz
zhagyma #6823 üzenetére
Ha az általad vázolt kritériumok összeállnak, akkor - ha jól értem - az a lehetőségem lesz, hogy STB nélkül, a TV távját használva szépen váltogatok a csatornák között.
És mi a helyzet a műsorrögzítéssel?
Ahhoz ezek szerint csak kell egy STB, vagy egy szintén hasonló paraméterekkel és lehetőségekkel rendelkező digitális tuner?Összegezve (ha jól értelmezem): minden készüléken, amin használni szeretném a sat jelét, dekóderes, digit tuner kell (ami adott esetben egy STB).
-
zetecR
addikt
válasz
csendes #6729 üzenetére
Ezek szerint a T saját STB-jét kell mindenképpen használni?
A gyerekek miatt kellene váltanom T-Sat-ra, mert más módon nem tudom a DaVinci Learninget prezentálni számunkra.
Viszont a T-s STB-k katasztrofálisak.
Gondoltam van lehetőség valami kulturált alternatívára, de ezek szerint ez csak álom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Music Hall a15.3 integrált erősítő Phono bemenettel
- Keresek főként szolgáltató függő Apple Iphone készülékeket
- Kalandvágyók figyelmébe! iMars Android car player - Android autós fejegység
- Sony STR DH 130
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest