- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabog74
aktív tag
válasz
learner #4889 üzenetére
ha nincs kép, akkor options/directx és valószínűleg h264 dekóder kell neki pl. coreavc, vagy amit feltettél már. mmaacd.ax feltételére találsz itt a fórumban is hsz-t, de a regsvr32 paranccsal kell, google a barátod
regsvr32 c:\windows\system32\mmaacd.ax, előtte másold oda. radlight filter manager is segíthet benne. MONOGRAM AAC dekóder csak az AAC hangokban fog segíteni értelem szerűen.
http://www.geekzone.co.nz/forums.asp?forumid=83&topicid=21235 -
szabog74
aktív tag
-
szabog74
aktív tag
Pont a kicsit lejjebb említett Gigabyte U7000-es van (hozzá adott Powercinema 5 nekem egy gépre se ment fel, mindig lefagyott) és a Powercinema 6 nem találja meg az m1-et és m2-t. Dvbviewer, Totalmedia simán megtalálja és megjeleníti. Többi csatorna jól jön. Van valakinek tippje mi lehet a gond?
Ja a távirányító miatt erőltetem a dolgot. Többi sw hiányosan kezelte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest