- Yettel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
WAMozart
csendes tag
Köszönöm neked is.
Remélem utolsó kérdés:
Akkor kinek kell a DVB-C-s tuner? Kinek jó az? Olyat nem lehet , hogy veszek olyat, amibe a kártyát kell rakni? Akkor nem kell a box, vagy mégis? Mondjuk azt sem tudom, hogy az a kártya az végül is micsoda. Nem lehet ezeknek valahol jól utánajárnI, hogy ne itt zaklassalak benneteket?
Bocs, hogy ilyen hülye vagyok, de az előző válaszokból is sokat tanultam erről, ezért bátorkodom... -
WAMozart
csendes tag
Először is nagyon köszi a gyors választ!!
Jól értem, hogy ez azt jelenti, hogy ha csak nézni szeretném kettő tv-n és a számítógépen akkor 3 box kell, vagy ebből a boxból kivezethető mondjuk két vagy három jel? És akkor ahhoz , hogy két tv-n hd csatornákat tudjak nézni ahhoz tuti két box kell? -
WAMozart
csendes tag
Sziasztok!
Most készülök előfizetni a UPC digitális kábel tv csomagjainak egyikére és ezzel kapcsolatban merült fel néhány kérdésem. Nagyon megköszönném, ha tudnátok segíteni, mert én kissé elvesztem itt a sokféleségben. Az az alaphelyzet, hogy kettő tv-n és egy számítógépen szeretném beüzemelni az adást. Lehetséges-e úgy megosztani a jelet, hogy ne kelljen külön havidíjért új mediaboxot, vagy mit, vennem. Másik probléma a pc-hez kell tv tuner, mellyel szeretnék hd felvételeket készíteni, azaz rögzíteni műsorokat, fontos, hogy jó minőségű legyen és ne túl drága...
Ezenkívül ( és ez kicsit off) fiber power netet is fogok köttetni, és ezt is szeretném kettéosztani, de fogalmam sincs, hogy ez upc-s netnél is megoldható-e egyszerűen egy routerrel.
Nagyon köszi a válaszokat előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Yettel topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Linux kezdőknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SUSE Linux
- További aktív témák...
- Pylon Audo Pearl 27 - háromutas hangfalpár eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest