Új hozzászólás Aktív témák
-
WAMozart
csendes tag
Köszönöm neked is.
Remélem utolsó kérdés:
Akkor kinek kell a DVB-C-s tuner? Kinek jó az? Olyat nem lehet , hogy veszek olyat, amibe a kártyát kell rakni? Akkor nem kell a box, vagy mégis? Mondjuk azt sem tudom, hogy az a kártya az végül is micsoda. Nem lehet ezeknek valahol jól utánajárnI, hogy ne itt zaklassalak benneteket?
Bocs, hogy ilyen hülye vagyok, de az előző válaszokból is sokat tanultam erről, ezért bátorkodom... -
WAMozart
csendes tag
Először is nagyon köszi a gyors választ!!
Jól értem, hogy ez azt jelenti, hogy ha csak nézni szeretném kettő tv-n és a számítógépen akkor 3 box kell, vagy ebből a boxból kivezethető mondjuk két vagy három jel? És akkor ahhoz , hogy két tv-n hd csatornákat tudjak nézni ahhoz tuti két box kell? -
WAMozart
csendes tag
Sziasztok!
Most készülök előfizetni a UPC digitális kábel tv csomagjainak egyikére és ezzel kapcsolatban merült fel néhány kérdésem. Nagyon megköszönném, ha tudnátok segíteni, mert én kissé elvesztem itt a sokféleségben. Az az alaphelyzet, hogy kettő tv-n és egy számítógépen szeretném beüzemelni az adást. Lehetséges-e úgy megosztani a jelet, hogy ne kelljen külön havidíjért új mediaboxot, vagy mit, vennem. Másik probléma a pc-hez kell tv tuner, mellyel szeretnék hd felvételeket készíteni, azaz rögzíteni műsorokat, fontos, hogy jó minőségű legyen és ne túl drága...
Ezenkívül ( és ez kicsit off) fiber power netet is fogok köttetni, és ezt is szeretném kettéosztani, de fogalmam sincs, hogy ez upc-s netnél is megoldható-e egyszerűen egy routerrel.
Nagyon köszi a válaszokat előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest