- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speederer
senior tag
válasz
tkomlosi #18782 üzenetére
Ilyet próbáltam én is először, bár azóta is megvan még, csak van mellette a T230-asból is 2 darab. Egyértelműen jobbnak mondanám a T230-at, tényleg egész ritkán dob el képkockát. További előnye volt az is, hogy régebbi linux kernel is támogatja alapból, bár valakinek ez kevésbé érdekes.
Az xbox-os adapter viszont egy picit kompatibilisebb a Kodi-val, legalábbis olyan szempontból, hogy a jelerősséget ki tudja írni ott is. Bár valszeg azért, mert azt a tvheadend szerver is százalákban látja, nem pedig dB-ben.Amúgy én is a 4.3-as tvheadend-et használom, ez alapján mondom a fenti tapasztalatokat.
Ja és nem tudom milyen szolgáltatód van, de a Diginél sokat tud segíteni egy jelcsillapító. -
Speederer
senior tag
válasz
tkomlosi #18780 üzenetére
Igazából egész jó a cucc, csak néha dob ilyen "Continuity counter error"-t vagy hasonlót.
Meg azt egy picit hiányolom, hogy a Kodi-ban nem tudja a jelerősséget, SNR-t és BER-t megmutatni. Ilyet ír a logban csatornaváltásnál:linuxdvb: Unable to provide BER value.
linuxdvb: Unhandled ERROR_BLOCK_COUNT scale: 0
linuxdvb: Unable to provide UNC value.Esélyes, hogy ebben az árkategóriában nem fogok jobbat találni... de hátha van valami egyéb adapter, ami másnál bevált.
-
azbest
félisten
válasz
tkomlosi #18764 üzenetére
Persze, hogy működik. A pid filtere csak az éppen kiválasztott csatorna hang-kép-egyéb streamjeit küldi át usb-n. De vannak más jellegű felhasználások is, amikor a mux több csatornája vagy akár a teljes mux tartalma kellene, hogy átmenjen, ahhoz már kevés lehet a limitált megoldás. Péládul hálózati médialejátszás, ahol egy központi eszköz osztja szét a lakásban/házban ip alapon a tartalmat. Ez réteg igény.
Az ip alapú megoldásra már "szabványos" implementáció is létezik, például [link]. Bár azt nem tudom, hogy ez hogyan működhet együtt például egy hazai szolgáltatóval. A linkbeli példa lehet csak FTA. Közben olvastam, hogy a sat>ip kliensnek kell támogatnia a kártyamodult.
-
Bozek
nagyúr
válasz
tkomlosi #18615 üzenetére
Ezt most csak én nem értem? Milyen VPN-en keresztül? Ha a saját hálózatodra csatlakozol VPN-el, akkor az olyan, mintha helyi hálón lennél. Ha meg külsőre, akkor mintha kívülről próbálnád elérni.
Szóval melyik helyzet áll fenn? Ha az utóbbi, akkor hol van beállítva a VPN?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged