Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hieronymus
veterán
válasz
Adamo_sx #18665 üzenetére
"...de azért a ts-nél szinte minden mai kódolás kisebb sávszélességet "
A .ts nem kódolás hanem konténer.
Ha ebben a konténerben mp2 video adatfolyam van, akkor sokat segít a az átkódolás.
Ha eleve h.264 vagy h.265 van akkor csak méret és minőség rontással kehet méretet nyerni. -
dni
őstag
válasz
Adamo_sx #18423 üzenetére
RPI2-n fut a tv szerver, tehát nagy on the fly kódolásra nincs lehetőség. Alapvetően egyszer megnézem és nagyrészt kitörlöm a felvételeket, keveset tartok meg hosszútávon.
A kezdetekben az alap értéken használta (talán pass) nem rég állítottam át matroskára és mintha nagyobbak lennének a fájlok, de most próba jelleggel visszaállítottam és ts ben is hasonló mérettel dolgozik.A felvételek minőségére, tömörítésére vonatkozó beállítási lehetőséget nem találtam, de most csinálok egy webtv-s és egy pass-os felvételt, hogy kiderüljön a különbség.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Adamo_sx #18421 üzenetére
Ahhoz mondjuk azt se ártana tudni, hogy milyen eszközön akarja ezt megoldani. Mert a valós idejű transzkódoláshoz azért bizonyos esetekben kell erőforrás. Én inkább mentem a teljes adást TS-ben és utána kódolok, ha szükség van rá. De van, hogy csak vágom a videót, 1080i-be is jó nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Hálózati / IP kamera
- Honor 200 Pro - mobilportré
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- PlayStation 5
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14 M4 Max (14C/32C)/36GB/1024GB
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) Recertified, új, több db
- Eladó billentyűzet csomag!
- WD Red Pro 6TB (WD6003FFBX, 7200rpm, 256MB, CMR) 353 nap futásidő - garancia: 2028.02.29ig
- MacBook Pro Retina 13" M2 Chip 16GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest