- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
flegga92 #18080 üzenetére
Legutóbbi infóm alapján win alatt és droid alatt is csak dvb-t módban kezeli a szoftvere / drivere. Win alatt kézzel átaparaméterezve talán működésre bírható, de ez csak néhány program esetén lehetséges, nem felhasználóbarát. Win esetén jobban támogatott a másik elterjedt fajta, az astrometa.
-
Adamo_sx
aktív tag
válasz
flegga92 #18075 üzenetére
A T230C tunerrel nekem is ilyen problémáim voltak, csak az alacsony frekvenciás MUX-ok jöttek rajta normálisan. Bár emlékeim szerint a többit is megtalálta, csak ott szétesett a kép. Egy darabig próbálgattam mindenfélét (RPi alatt kisérleteztem), aztán lecseréltem egy T230-ra. Azzal semmi probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nyaralás előtti hardverszemle
- GTA V
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest