- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassermann
Topikgazda
Bár TV-sugárzás ez is, nem sok köze van a hagyományos TV-adás rögzítésének menetéhez:
Ebben az esetben a tömörítést még az adótorony előtt a stúdióban elvégzik. A PC-nek csak a kisugárzott jelet kell fognia, semmilyen újratömörítési hókusz-pókuszra nincs szükség, mert a jel akár azonnal lemezre menthető. Emiatt a DVB-T vevő működését tekintve sokkal közelebbi rokonságban áll egy Wifi kártyával, mint bármilyen analóg TV-vevő kártyával. -
zhagyma
őstag
Digitális esetben az MPEG4 videostream felvétel céjából történő újratömörítése "értelmetlen". A digitális adás megtekintése esetén az "analog történetre" ne alapozz. A mainstream CPU vagy CPU/VGA vígan elboldogul az MPEG-4 AVC dekódálásával, ezért szerintem a tunergyártók sem látnak ebben piacot és úgye a rendelkezésre álló teljesítmény az idő múltával csak növekszik. Addig is ott van az amd 4xxx széria "alja" 10-20k között, ami leveszi a CPU válláról a "munkát" és HDMI audio támogatást is tartalmaz. Nem véletelnül tanácsolják a többiek ..., de Te tudod mit szeretnél.
-
DarkByte
addikt
Nos, egy 4650 jobb helyeken 15k körül tanyázik, 4350 pedig már van 10k ért is. Lehet venni a 3xxx -es szériából is VGA -t vagy amit írtak itt előttem a HD 26xx -es szériát de ha ezeket újonnan veszed, nem használtan, szerintem már inkább érdemes elgondolkodni az újabb szériás kártyákon. Fejből nem tudom de azt hiszem UVD 2.2 csak a 4xxx -es szériától van ez a videó dekódolás szempontjából csak többet tud. Ha a játék nem lényeges, a 4350 bőven elég lehet.
Hardware -es tuner alatt mit értesz? Mert ha úgy gondolod lesz olyan tuner ami majd dekódol a CPU/VGA helyett, arra szerintem hiába vársz. Mire a digitális HD sugárzás kicsit is jobban elterjed idehaza és a környező országokban, az ehhez eléggé erős gépeket már "fillérekért" fogják dobálni.
-
DarkByte
addikt
Az x1300 szinte 100% hogy nem tud DXVA gyorsítást így minden a procira hárul. Próbáljatok ki egy két DVD -s 1080p -s H.264 -et, ha az elmegy akkor az adásnézéssel sem kellene gondnak lennie (7-8Mbit körüli a bitsebessége egy ilyen adónak). Érdemes CoreAVC -t használni mert az jól van optimalizálva.
Az Athlon64 3000+ biztosan kevés, tesómnak is ez van, a H.264 -es SD Autonómia elmegy, de az 1080i már sok neki. Esetleg támogassa meg egy 48xx -es ATi -val ha lehet, az már tud DXVA -t.
-
DarkByte
addikt
Gyanítom ez a tuner ugyanaz mint ez: [link] Ezzel pedig még tavaj decemberben teszteltem ha vissza olvasol. Elvileg a saját programja is tudja már a H.264 -et (írják is ott amit linkeltél), én DVBDream -el próbálkoztam. Vista x64 -hez a gyártónak decemberben még nem nagyon volt driver -e, de külön is van Empia driver amit a chip gyártó tett közzé, nekem azzal ment Vista x64 -en. Nem tudom hogy ez újabb hardware revízió-e, de szerintem nem lesz vele gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- LEGO klub
- EA Sports WRC '23
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen notebookot vegyek?
- iPhone topik
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- Redmagic 10 Pro gamer telefon eladó ! Újszerű, EU modell.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Mi 11i 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest