- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassermann
Topikgazda
Bár TV-sugárzás ez is, nem sok köze van a hagyományos TV-adás rögzítésének menetéhez:
Ebben az esetben a tömörítést még az adótorony előtt a stúdióban elvégzik. A PC-nek csak a kisugárzott jelet kell fognia, semmilyen újratömörítési hókusz-pókuszra nincs szükség, mert a jel akár azonnal lemezre menthető. Emiatt a DVB-T vevő működését tekintve sokkal közelebbi rokonságban áll egy Wifi kártyával, mint bármilyen analóg TV-vevő kártyával. -
zhagyma
őstag
Digitális esetben az MPEG4 videostream felvétel céjából történő újratömörítése "értelmetlen". A digitális adás megtekintése esetén az "analog történetre" ne alapozz. A mainstream CPU vagy CPU/VGA vígan elboldogul az MPEG-4 AVC dekódálásával, ezért szerintem a tunergyártók sem látnak ebben piacot és úgye a rendelkezésre álló teljesítmény az idő múltával csak növekszik. Addig is ott van az amd 4xxx széria "alja" 10-20k között, ami leveszi a CPU válláról a "munkát" és HDMI audio támogatást is tartalmaz. Nem véletelnül tanácsolják a többiek ..., de Te tudod mit szeretnél.
-
DarkByte
addikt
Nos, egy 4650 jobb helyeken 15k körül tanyázik, 4350 pedig már van 10k ért is. Lehet venni a 3xxx -es szériából is VGA -t vagy amit írtak itt előttem a HD 26xx -es szériát de ha ezeket újonnan veszed, nem használtan, szerintem már inkább érdemes elgondolkodni az újabb szériás kártyákon. Fejből nem tudom de azt hiszem UVD 2.2 csak a 4xxx -es szériától van ez a videó dekódolás szempontjából csak többet tud. Ha a játék nem lényeges, a 4350 bőven elég lehet.
Hardware -es tuner alatt mit értesz? Mert ha úgy gondolod lesz olyan tuner ami majd dekódol a CPU/VGA helyett, arra szerintem hiába vársz. Mire a digitális HD sugárzás kicsit is jobban elterjed idehaza és a környező országokban, az ehhez eléggé erős gépeket már "fillérekért" fogják dobálni.
-
DarkByte
addikt
Az x1300 szinte 100% hogy nem tud DXVA gyorsítást így minden a procira hárul. Próbáljatok ki egy két DVD -s 1080p -s H.264 -et, ha az elmegy akkor az adásnézéssel sem kellene gondnak lennie (7-8Mbit körüli a bitsebessége egy ilyen adónak). Érdemes CoreAVC -t használni mert az jól van optimalizálva.
Az Athlon64 3000+ biztosan kevés, tesómnak is ez van, a H.264 -es SD Autonómia elmegy, de az 1080i már sok neki. Esetleg támogassa meg egy 48xx -es ATi -val ha lehet, az már tud DXVA -t.
-
DarkByte
addikt
Gyanítom ez a tuner ugyanaz mint ez: [link] Ezzel pedig még tavaj decemberben teszteltem ha vissza olvasol. Elvileg a saját programja is tudja már a H.264 -et (írják is ott amit linkeltél), én DVBDream -el próbálkoztam. Vista x64 -hez a gyártónak decemberben még nem nagyon volt driver -e, de külön is van Empia driver amit a chip gyártó tett közzé, nekem azzal ment Vista x64 -en. Nem tudom hogy ez újabb hardware revízió-e, de szerintem nem lesz vele gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PH! aranyköpések
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Path of Exile (ARPG)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged