- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Nos, egy 4650 jobb helyeken 15k körül tanyázik, 4350 pedig már van 10k ért is. Lehet venni a 3xxx -es szériából is VGA -t vagy amit írtak itt előttem a HD 26xx -es szériát de ha ezeket újonnan veszed, nem használtan, szerintem már inkább érdemes elgondolkodni az újabb szériás kártyákon. Fejből nem tudom de azt hiszem UVD 2.2 csak a 4xxx -es szériától van ez a videó dekódolás szempontjából csak többet tud. Ha a játék nem lényeges, a 4350 bőven elég lehet.
Hardware -es tuner alatt mit értesz? Mert ha úgy gondolod lesz olyan tuner ami majd dekódol a CPU/VGA helyett, arra szerintem hiába vársz. Mire a digitális HD sugárzás kicsit is jobban elterjed idehaza és a környező országokban, az ehhez eléggé erős gépeket már "fillérekért" fogják dobálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest