Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Nos, egy 4650 jobb helyeken 15k körül tanyázik, 4350 pedig már van 10k ért is. Lehet venni a 3xxx -es szériából is VGA -t vagy amit írtak itt előttem a HD 26xx -es szériát de ha ezeket újonnan veszed, nem használtan, szerintem már inkább érdemes elgondolkodni az újabb szériás kártyákon. Fejből nem tudom de azt hiszem UVD 2.2 csak a 4xxx -es szériától van ez a videó dekódolás szempontjából csak többet tud. Ha a játék nem lényeges, a 4350 bőven elég lehet.
Hardware -es tuner alatt mit értesz? Mert ha úgy gondolod lesz olyan tuner ami majd dekódol a CPU/VGA helyett, arra szerintem hiába vársz. Mire a digitális HD sugárzás kicsit is jobban elterjed idehaza és a környező országokban, az ehhez eléggé erős gépeket már "fillérekért" fogják dobálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen alaplapot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Windows 11
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest