Hirdetés
- 1 VII Japán
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Közönséges Snapdragon 8 Gen 5-ös szettel készül a Qualcomm
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Nos, egy 4650 jobb helyeken 15k körül tanyázik, 4350 pedig már van 10k ért is. Lehet venni a 3xxx -es szériából is VGA -t vagy amit írtak itt előttem a HD 26xx -es szériát de ha ezeket újonnan veszed, nem használtan, szerintem már inkább érdemes elgondolkodni az újabb szériás kártyákon. Fejből nem tudom de azt hiszem UVD 2.2 csak a 4xxx -es szériától van ez a videó dekódolás szempontjából csak többet tud. Ha a játék nem lényeges, a 4350 bőven elég lehet.
Hardware -es tuner alatt mit értesz? Mert ha úgy gondolod lesz olyan tuner ami majd dekódol a CPU/VGA helyett, arra szerintem hiába vársz. Mire a digitális HD sugárzás kicsit is jobban elterjed idehaza és a környező országokban, az ehhez eléggé erős gépeket már "fillérekért" fogják dobálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF GTX 1660 SUPER OC
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- újszerű MacBook Air M2 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- Dell Latitude 7410 - Core i7-10610u. 16GB ram, Vil. magar bill, 12 hó gar.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann