- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclord
aktív tag
válasz
DarkByte #2628 üzenetére
Mert ha úgy gondolod lesz olyan tuner ami majd dekódol a CPU/VGA helyett, arra szerintem hiába vársz. Mire a digitális HD sugárzás kicsit is jobban elterjed idehaza és a környező országokban, az ehhez eléggé erős gépeket már "fillérekért" fogják dobálni.
- Az lehet ,de ha megnézed az analog tunert hitoryt is láthattad, 1. nek bejöttek aminél cpu tömörített, majd bejött a hardwares mpg2 , na ugye én itt is arra elsőnek az alap verzió 2. meg majd ami számol más helyett
, mert a gyártónak érdeke hogy mindenki megvegye géptől függően
-
-
mclord
aktív tag
na lenne egy kérdésem :
Ezt néztem ki : [link]
ez alapján:
Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick is an ultra-compact USB tuner with superior reception of digital and analogue terrestrial TV as well as analogue cable TV. It already supports terrestrial HDTV in MPEG-4 (AVC/H.264) format, which is currently being introduced in several European countries.Akkor támogatja az mpeg -4 -t, és ez vinni fogja a sima digitál tv-t ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest