- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiben1
tag
Ez alapján a térkép alapján egész Kiskunfélegyházán nincs dvb-t lefedettség
Akkor azt nem értem, hogy nagybátyám, 500m-rel odébb hogy tudott ezzel 7 csatornát fogni tökéletesen. Illetve egyik cimboráméknál ugyanez a tv-van és az entenna kb 2 szerencsétlen vezetékből állt és ott is tű éles képminőség volt, Ha hd-ba sugárzott az m1, akkor hd-ba is fogták... -
csiben1
tag
Kipróbáltam, hogy ezt a hurkot elforgattam. Így se lett jó. Ami az antennán van potméter, azt is minden féle állásba eltekerve próbáltam kerestetni csatornákat, de nem. Próbáltam több hely felé fordítani az antennát, úgy se.
Lehet meg kellene próbálnom egy másik antennával? Hátha nem jó ami most van? -
csiben1
tag
válasz
azbest #13575 üzenetére
Bár csak tudnám, hogy azt , hogy kell
Automatikus keresésben 2 fő opció van: légi és kábel . Én légit választottam és azon belül analogon és digitálison is megpróbáltam, nem sok sikerrel....
Azért próba kedvéért lefuttattam a kábelen keresést is azon is sikertelen. Máshogy nem tudom, hogy lehetne csatornát keresni....
-
csiben1
tag
Sziasztok!
A következő tv-m és beltéri szobaantennám van: [link] [link]
a tv-n megpróbáltam automatikus keresést csinálni, de csak egy helyi adót fogott be azt is pocsék/szemcsés minőségben. Mi lehet a probléma? Az antennát használtan kaptam egy ismerősömtől, elvileg jó.... (gyakorlatilag
)
Vagy valami beállítási probléma lehet esetleg? Sajnos egyáltalán nem vagyok járatos ebben a témában, így rám férne egy kis segítség, hogy merre is kezdjem el a hibafeltárást.Előre is köszönöm, aki próbál segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Háztartási gépek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Formula-1
- Subaru topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- TV antenna és jelerősítés
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest