Új hozzászólás Aktív témák
-
csiben1
tag
Ez alapján a térkép alapján egész Kiskunfélegyházán nincs dvb-t lefedettség
Akkor azt nem értem, hogy nagybátyám, 500m-rel odébb hogy tudott ezzel 7 csatornát fogni tökéletesen. Illetve egyik cimboráméknál ugyanez a tv-van és az entenna kb 2 szerencsétlen vezetékből állt és ott is tű éles képminőség volt, Ha hd-ba sugárzott az m1, akkor hd-ba is fogták... -
csiben1
tag
Kipróbáltam, hogy ezt a hurkot elforgattam. Így se lett jó. Ami az antennán van potméter, azt is minden féle állásba eltekerve próbáltam kerestetni csatornákat, de nem. Próbáltam több hely felé fordítani az antennát, úgy se.
Lehet meg kellene próbálnom egy másik antennával? Hátha nem jó ami most van? -
csiben1
tag
válasz
azbest #13575 üzenetére
Bár csak tudnám, hogy azt , hogy kell
Automatikus keresésben 2 fő opció van: légi és kábel . Én légit választottam és azon belül analogon és digitálison is megpróbáltam, nem sok sikerrel....
Azért próba kedvéért lefuttattam a kábelen keresést is azon is sikertelen. Máshogy nem tudom, hogy lehetne csatornát keresni....
-
csiben1
tag
Sziasztok!
A következő tv-m és beltéri szobaantennám van: [link] [link]
a tv-n megpróbáltam automatikus keresést csinálni, de csak egy helyi adót fogott be azt is pocsék/szemcsés minőségben. Mi lehet a probléma? Az antennát használtan kaptam egy ismerősömtől, elvileg jó.... (gyakorlatilag
)
Vagy valami beállítási probléma lehet esetleg? Sajnos egyáltalán nem vagyok járatos ebben a témában, így rám férne egy kis segítség, hogy merre is kezdjem el a hibafeltárást.Előre is köszönöm, aki próbál segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest