Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiben1
tag
Ez alapján a térkép alapján egész Kiskunfélegyházán nincs dvb-t lefedettség

Akkor azt nem értem, hogy nagybátyám, 500m-rel odébb hogy tudott ezzel 7 csatornát fogni tökéletesen. Illetve egyik cimboráméknál ugyanez a tv-van és az entenna kb 2 szerencsétlen vezetékből állt és ott is tű éles képminőség volt, Ha hd-ba sugárzott az m1, akkor hd-ba is fogták...
-
csiben1
tag
Kipróbáltam, hogy ezt a hurkot elforgattam. Így se lett jó. Ami az antennán van potméter, azt is minden féle állásba eltekerve próbáltam kerestetni csatornákat, de nem. Próbáltam több hely felé fordítani az antennát, úgy se.
Lehet meg kellene próbálnom egy másik antennával? Hátha nem jó ami most van? -
csiben1
tag
válasz
azbest
üzenetére
Bár csak tudnám, hogy azt , hogy kell

Automatikus keresésben 2 fő opció van: légi és kábel . Én légit választottam és azon belül analogon és digitálison is megpróbáltam, nem sok sikerrel....
Azért próba kedvéért lefuttattam a kábelen keresést is azon is sikertelen. Máshogy nem tudom, hogy lehetne csatornát keresni....
-
csiben1
tag
Sziasztok!
A következő tv-m és beltéri szobaantennám van: [link] [link]
a tv-n megpróbáltam automatikus keresést csinálni, de csak egy helyi adót fogott be azt is pocsék/szemcsés minőségben. Mi lehet a probléma? Az antennát használtan kaptam egy ismerősömtől, elvileg jó.... (gyakorlatilag
)
Vagy valami beállítási probléma lehet esetleg? Sajnos egyáltalán nem vagyok járatos ebben a témában, így rám férne egy kis segítség, hogy merre is kezdjem el a hibafeltárást.Előre is köszönöm, aki próbál segíteni!

Új hozzászólás Aktív témák
- Yamaha FG700MS Akusztikus Gitár
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 93% akku
- iPhone 13 PRO MAX 256GB sierra blue KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 89%!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 16 128GB pink KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha jó lesz az új antennával majd jelezni fogom, ha nem akkor is ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
wassermann