- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
k_petya #19340 üzenetére
Simán rendelhetsz tőlük. Én egy belső quad tunert rendeltem anno, 1 hét alatt megjött Írországból. Elvileg az áfa benne van az árba (legalábbis az oldal szerint). Amikor én rendeltem, még benn voltak az EU-ban, úgyhogy nem tudom, mi ezzel most a helyzet.
Amúgy mire kell? Mert ennek akkor van értelme, ha kell analóg is, amúgy ott van a SoloHD vagy ugyannyiért a 2 tuneres DualHD.
-
azbest
félisten
válasz
k_petya #19324 üzenetére
A százalék kijekzés csak tájékoztató jellegű, lehet máshogy is számolják a különböző tunerek.
Ha tényleg kettő külön tuner van benne, akkor a jelet is ketté kellett osztani, ami így természetse, hogy csökken. Lehet erősebb jelre van szüksége, mint a sima tunereknek.Esetleg drivertől is függhet viselkedése némileg. Régen, más fajta tunerrel, linux alatt nem volt mindegy, hogy melyik firmware fájlt használtam, mert erősen befolyásolta a hibajavítés végzését és így a kockásodást. Win alatt a driver része a firmware a legtöbb tunernél, így más verzióval más lehet. Azt hiszem reatek-eknél szokott lenni belső fw.
-
golya87
őstag
válasz
k_petya #15779 üzenetére
Én mondjuk Ubuntu 14.04/12.04-en valósítottam meg az egészet. Oscam + Omnikey olvasó + Tvheadend. Működött MindigTV-vel, Azbest leírását felhasználva és működik UPC Direct-el.
Nem tiszta számomra, hogy használsz-e most kódkártyát, vagy sem. Amennyiben használsz, most ilyen módon működik a rendszered?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest