Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
tylerddd #13972 üzenetére
Ehhez a részéhez nem tudok hozzászólni, a fórumon sem díjazzák az illegális témákat, de valóban nem is ismerem, személyesen.
Viszont a távszabályzója igen ismerős, ilyen volt már a kezemben. Igényes kivitelű példány, egyrészt minőségre is, valamint a gombok elrendezése a klasszikus és ergonomikus Philips design, ami a kedvenc távszabályzómra emlékeztet.
-
Kernel
nagyúr
válasz
tylerddd #13967 üzenetére
Két vezeték jött le az antennától és ezek mentek a beltéribe
Mert a tányéron twin-fej volt felszerelve, ami két tuner kiszolgálására alkalmas.
Azt nem értem, h bal oldalt a hátulján összesen 4 ilyen antennabemenet vagy mi van
Két tunerbemenet és két kimenet, utóbbi a bemenőjel továbbhurkolására alkalmas (loop), további tunerekhez, másik szobába stb.
Más: jelenlegi beltérimbe csak az egyik vezetéket tudom bekötni, de elvileg a másik is használható, mert nem kötötte ki a UPC-s tag. Ez a két vezeték elég nekem, h a fenti módon tudja felvenni, igaz?!
Független felvételre nem alkalmas, mert ahhoz kell a dupla tuner.
Készülékről nem tudok véleményt írni, nekem nincs ilyen.
-
azbest
félisten
válasz
tylerddd #13967 üzenetére
Ha két lnb volt rákötve, akkor dupla tuneres volt. Ez logikus is, hiszen nem tud felvenni bárhonnan, ha közben egy másik muxon nézel éppen valamit. A optibox képén rajta vannak a feliratok: input1 loop1, input2 loop2 . Tehát erre is két lnb köthető. A loop kimenetre másik készüléket lehet kötni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged