- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- VoLTE/VoWiFi
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
válasz
looser #10433 üzenetére
A 3-4 ezer forintos hálós csokornyakkendős (függőlegesbe fordítva), szabályozható erősítős szobaantenna valószínűleg elég, persze látatlanban nehéz megmondani. Ennek a jel-zaj viszonya persze nem jobb, vagy inkább rosszabb, mint a mágneses talpú drótdarabé, de a maximum jelszintje jelentősen, 10-20 dB-vel nagyobb, ami a digitális vételnél fontos. Legegyszerűbb kölcsönkérni egyet és kipróbálni, hogy változtat-e valamin.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
looser #10437 üzenetére
Fúrni csak akkor kell, ha nem tudod máshol bevezetni a kábelt, külső táp nem kell neki, passzív.
Írtam, hogy nem szükséges a tetőre rakni, erkélyen bőven elvan, csak vmi rúd kell, amire rá lehet bilincselni (függőleges vagy merőleges tök mindegy, én az erkély korlátra raktam).
-
Zirowe
nagyúr
-
gulyasa
őstag
válasz
looser #10433 üzenetére
Pedig az "antenna" - a leírásod alapján túlzás lenne annak nevezni - lehet a ludas. Ne hasonlítsd össze a lakásod vételi körülményeit a bolti, ki-tudja-mire-kötött kütyüvel.
Vagy rossz helyre van téve az antenna. Számtalan helyen írták már, hogy lakáson belül néha előfordul, hogy elég furcsa helyekre és helyzetekben sikerült a szobaantennát úgy elhelyezni, hogy maximális legyen az "élvezet". -
Core2duo6600
veterán
Ez az ami senkit nem fog érdekelni, ha tudod fizeted, ha meg nem, nem tv zel, szerintem ez lesz a hozzáállás, ebben az országban mindenki csak a saját hasznát nézi.
(#4688) lorenzen
A powercinemat, eddig is vezérelte az mce távlövő nem állítottam rajta semmit, sőt ki kellett szedni az automatikis indulások közül a powercinema távvezérlőjét, mert párhuzamosan müködött a kettő.
(#4689) zlac80
ATV és Hírtv kódolt a mindigtv én, 3 hete amikor beállítottam legalábbis au volt. -
GBogyó
tag
... viszont ha set-top-box-ba ruházol be, akkor egyelőre meg ne vegyél dvb-t antennát. A régi antenna is elképzelhető, hogy jó lesz, de közel sem biztos.
Merre lakik? Város, terület, stb. Akkor talán jobban tudunk segíteni, mivel van, ahol még csak analóg adás van, van ahol pedig olyan gyenge a digitális, hogy nem is érdemes próbálkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- iPhone topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- OLED monitor topik
- Renault, Dacia topik
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest