- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- eSIM, a kártyamentes szabadság
Új hozzászólás Aktív témák
-
stevyhard
csendes tag
válasz
soldner #10642 üzenetére
Hello,
Én is az optibox és az alma között vacilálok. Nekem főleg a rögzítés lenne fontos. Már majdnem ott tartottam, hogy a pc-be vegyek kábeltunert, de azt alvó állapotban kell hagyni. Visszanézéshez meg be kell kapcsolni a gépet. Ráadásul a pc-s dvb-c tuner is 20e körül van, mint az alma C2200.
Kedves soldner!
Megköszönném ha pontosítanád tapasztalataidat az említett készülékek (stb-k) lejátszási problémái ügyében. Mivel nem boldogult? MKV? A lejátszókra is felrakják külön az ikont, de akkor minek?
Amennyiben a felvett anyag pc-n nem visszajátszható, akkor inkább tényleg pc-s tuner.
(Teszem azt reklámot kivágni, stb.)Nem elhanyagolható az sem, hogy a youtube is fut rajtuk, amiért ismét nem kapcsolnám be a pc-t. Itt persze hozzá kell tenni, néhol azt írják egyes készülékek billentyűzettel is használhatók, máshogy nem is használnám.
És ott van a DLNA a gekko-ban, amiért az is szimpi. A felvett tv adást utána bármin le tudnám játszani, de ha nem is azt mást, pl: okostelefonon.:-)Előre is köszönöm a véleményed, véleményeket.
-
-
zsigus
őstag
válasz
soldner #10631 üzenetére
Annyira nem vagyok otthon a műholdas box témában, de azt tudom hogy a legtöbb cucc amibe (ma már kényszerből) teszek médialejátszót, de nem ez a fő funkciója, sokkal gyengébben teljesít a médialejátszásban. Pl. a TV nagy többségének sz*rt sem ér a beépített médialejátszója. Abban sem vagyok biztos, hogy támogatja a 24p-t (a TV-k lejátszója nem támogatja), hangsávok kezelésénél is lehetnek problémák stb. stb.
A felvett anyagokat ugyanúgy fogod látni mint ha élőben néznéd, ha képes a felvételre vissza is tudja játszani, de normális lejátszónak nem jók ezek szvsz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Formula-1
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest