Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Hét évig frissül az új iQOO
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Közönséges Snapdragon 8 Gen 5-ös szettel készül a Qualcomm
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
válasz
soldner
üzenetére
Annyira nem vagyok otthon a műholdas box témában, de azt tudom hogy a legtöbb cucc amibe (ma már kényszerből) teszek médialejátszót, de nem ez a fő funkciója, sokkal gyengébben teljesít a médialejátszásban. Pl. a TV nagy többségének sz*rt sem ér a beépített médialejátszója. Abban sem vagyok biztos, hogy támogatja a 24p-t (a TV-k lejátszója nem támogatja), hangsávok kezelésénél is lehetnek problémák stb. stb.
A felvett anyagokat ugyanúgy fogod látni mint ha élőben néznéd, ha képes a felvételre vissza is tudja játszani, de normális lejátszónak nem jók ezek szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp Zbook Fury G7 " Gyári magyar Bill " Sok - Sok darab!!!!
- Bomba áron GIGABYTE G5 /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann