Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sagem MyX-8
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
válasz
Flashget
üzenetére
Olcsó (10-20eFt-os) kategóriában nem találsz már olyan új boxot, aminek a kódolt adás felvételét PC-n meg tudod nézni, ezért írtam, hogy olcsó boxok. Az Enigmásak között és a fejlettebb egyéb Linuxos eszközök között vannak csak olyanok, amik a kódolt adást kódolatlanul rögzítik. Lehet, hogy tévedek, de akkor majd kijavítasz vagy kijavítanak, esetleg egy konkrét típus megírásával.
-
cigam
titán
válasz
Flashget
üzenetére
Olyan az enyém is, T2/C. Ami fura, mert nem mindég csinálja. Pl. a héten nem volt vele gond. Arra gondoltam, hogy a 220-on keresztül kap valami jelet, ami kiakasztja, de elég meglepő dolog lenne. Arra is gondoltam, hogy a magyar nyelv nem tetszik neki, de angolra állítva is lefagyott 23:00-kor. Ráadásul felvétel közben. A többi nappon nincs gondja, rendben működik a felvétel.
-
farkas-j
őstag
-
garga pista
őstag
válasz
Flashget
üzenetére
Amikon full dump-ot lehet menteni (azaz teljes firmware-t), ezt érdemes is egy új sw felrakása előtt. Ha elszáll a box az eredetivel javítható (akár közvetlen flash-be írással).
A kínai boxon van, amin lehet teljes dump-ot menteni, majd megnézem nekem mi van lementve. De szinte mindegyiken van soros port is, csak nincs kivezetve, a CPU körül vagy forrpontok vannak, vagy egy csatlakozó hely, ahova az rx/tx lábakat kell kötni, van hozzá progi is, amivel be lehet tölteni, háttérképet, távirányítót szerkeszteni mindenféle nyalánkságot lehet.
Megkeresem az oldalt és belinkelem majd
De csak vállalkozó kedvűek kezdjenek hozzá, lehet téglásítani a boxot, vagy nem megfelelő táv kóddal nem fog menni a távirányító... -
farkas-j
őstag
válasz
Flashget
üzenetére
Köszönöm a képeket! Nekem fél évvel korábbi verzióm van. Néztem hogy USB-n ki lehet e menteni a firmware-t. (Az Amiko NEO-n pl ki lehet.) Van USB backup, csak szerintem nem a firmware-t menti. Én megcsináltam mindkét mentést, amiből gondolom az user az a beállításokat, a preset meg a készülék csatorna beállításait menti. Most írtam az eladónak, hogy szeretnék hozzá új firmware-t mert abban már van magyar nyelv. (Szüleim jobban elboldogulnának vele, mert nekik is vettem.) Kíváncsi leszek mi lesz a válasz.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Z790 Strix-A, 14700K, 2x16GB 7200 mhz, Tuf 4080, Corsair H1000i
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Thrustmaster T-GT II bázis - Thrustmaster Sparco P310 - Thrustmaster T3PM pedál - Playseat Evolution
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél)
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Megkeresem az oldalt és belinkelem majd
De csak vállalkozó kedvűek kezdjenek hozzá, lehet téglásítani a boxot, vagy nem megfelelő táv kóddal nem fog menni a távirányító...
wassermann