- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Hívószám-hamisítás
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
adanyi #13912 üzenetére
Gondolom a dual tv kártyákkal ez megoldható.
Én inkább a 7,5 dolláros USB-tunerből rendeltem másodikat is, de nem azért, hanem a PIP miatt. Példának okáért, nézem az X-Faktort, jön a reklám, egy gombnyomás a PIP, utána átlépek más műsorra, így látom a PIP-en, hogy mikor ér véget a reklám.
A DVB-Viewernél (15 EUR) mindez már egy tunerrel is működik, csak akkor egy multiplexen belül.
Úgy látom, azt is tudja, amit írtál:
Elindítom a felvételt egyik műsoron, de akár több műsoron el lehet indítani, amit külön fájlokba rögzít. A PIP is bekapcsolható valamelyikre, ha akarom. Utána átlépek egy másik műsorra, azon aktiválom a timeshiftet. Utána itt az időcsúsztatással lehet játszani, de csak addig, míg nem váltok csatornát, mert akkor leáll a timeshift is. Viszont azt külön be lehet állítani, hogy a végén a timeshift-fájl törlődjön, vagy megmaradjon.
Mindamellett a timeshiftet én nem szoktam használni, szükség esetén inkább nyomok egy felvételt, majd később visszanézem a kimaradt részt. A DVBViewer-hez távszabályzó is konfigurálható, ha az tud billentyűparancsokat szolgáltatni. CI-modult is tud kezelni a beállítások szerint, de az nincs nekem, így nem próbáltam.
Vagy vannak Linux lehetőségek is, azt nem írtad, mit preferálsz.
-
nfsu17
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Hobby elektronika
- Eredeti játékok OFF topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest