- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
-
zhagyma
őstag
Így már értem a problémádat. Hogy miért nem lehet egyszerre kerestetni a DVB-T / C -t az analóggal, arra van technikai ötletem: A DVB-C / T rész egy chipes OFDM demodulátor lehet, amely egyszerre csak az egyik szabvány szerint tud dolgozni (mivel mostanában jelentek meg az ilyen TV-k, mindenki az egychip-es olcsóbb megoldást választhatta). Manuális hangolás esetén biztosan lehet választani.
-
zhagyma
őstag
Szia!
Egy Analóg / DVB-T / DVB-C vevős készülékben egy RF (rádió frekvenciás) tuner van és több (Analóg / DVB-T / DVB-C) szabványú "feldolgozó egység". Két eltérő szabványú digitális adás egyidejű vételéhez dupla RF tuner kellene, valamint dupla MPEG2/MPEG4 dekóder és a TV-nek támogatnia kell a PIP (Picture In Picture) funkciót. Na ez ritka jószág lehet ...
-
bigdigit
addikt
én viszont 1 nap alatt letudtam a leadteket.leadtek winfast dongle h usb.
még a kábel tv is csak ultragagyi minődégben jött be rajta fekete fehérben.digitális adást nem talált.még jó,hogy vissza adták az árát.viszont az avermedia volar hx usb kitűnően működött már elsőre is.azóta mást se nézek csak
mtvHD adást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Hardcore café
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest