Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
-
zhagyma
őstag
Így már értem a problémádat. Hogy miért nem lehet egyszerre kerestetni a DVB-T / C -t az analóggal, arra van technikai ötletem: A DVB-C / T rész egy chipes OFDM demodulátor lehet, amely egyszerre csak az egyik szabvány szerint tud dolgozni (mivel mostanában jelentek meg az ilyen TV-k, mindenki az egychip-es olcsóbb megoldást választhatta). Manuális hangolás esetén biztosan lehet választani.
-
zhagyma
őstag
Szia!
Egy Analóg / DVB-T / DVB-C vevős készülékben egy RF (rádió frekvenciás) tuner van és több (Analóg / DVB-T / DVB-C) szabványú "feldolgozó egység". Két eltérő szabványú digitális adás egyidejű vételéhez dupla RF tuner kellene, valamint dupla MPEG2/MPEG4 dekóder és a TV-nek támogatnia kell a PIP (Picture In Picture) funkciót. Na ez ritka jószág lehet ...
-
bigdigit
addikt
én viszont 1 nap alatt letudtam a leadteket.leadtek winfast dongle h usb.
még a kábel tv is csak ultragagyi minődégben jött be rajta fekete fehérben.digitális adást nem talált.még jó,hogy vissza adták az árát.
viszont az avermedia volar hx usb kitűnően működött már elsőre is.azóta mást se nézek csak
mtvHD adást.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- DXRACER Prince L gamer szék
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél)
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

wassermann