- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhagyma
őstag
-
zhagyma
őstag
Így már értem a problémádat. Hogy miért nem lehet egyszerre kerestetni a DVB-T / C -t az analóggal, arra van technikai ötletem: A DVB-C / T rész egy chipes OFDM demodulátor lehet, amely egyszerre csak az egyik szabvány szerint tud dolgozni (mivel mostanában jelentek meg az ilyen TV-k, mindenki az egychip-es olcsóbb megoldást választhatta). Manuális hangolás esetén biztosan lehet választani.
-
zhagyma
őstag
Szia!
Egy Analóg / DVB-T / DVB-C vevős készülékben egy RF (rádió frekvenciás) tuner van és több (Analóg / DVB-T / DVB-C) szabványú "feldolgozó egység". Két eltérő szabványú digitális adás egyidejű vételéhez dupla RF tuner kellene, valamint dupla MPEG2/MPEG4 dekóder és a TV-nek támogatnia kell a PIP (Picture In Picture) funkciót. Na ez ritka jószág lehet ...
-
bigdigit
addikt
én viszont 1 nap alatt letudtam a leadteket.leadtek winfast dongle h usb.
még a kábel tv is csak ultragagyi minődégben jött be rajta fekete fehérben.digitális adást nem talált.még jó,hogy vissza adták az árát.viszont az avermedia volar hx usb kitűnően működött már elsőre is.azóta mást se nézek csak
mtvHD adást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2020 128GB - 84% Akksi
- Gamer számítógép Z3 Plus
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest