Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassermann
Topikgazda
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
A Gerecsei adó nem járható út neked! Ha azt is kijelölöd és a zöld nyil fölé kattintassz a Terrain profile menü szerint (meg emlékeim szerint is) egy hatalmas hegy van a hátad mögött és eltakarja. Győr még szóba jöhet, azt nem takarja el semmi.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
a gyári pálcikára valóban, inkább ne számíts: én alig 4 km-re vagyok a szegedi adótól, mégis használhatatlan beltérben, annyit fognak a környező házak a kis teljesítményű adáson...
külső antennával nálam is tökéletes (mármint TV-n: a "mini Zolid" tunerrel én is csak szívok, sehogy nem indul be)
viszont az biztos már, h HD-ben fognak közvetíteni?
mert tavaly, a döntés után még hűtötték a lelkesedést, mondván, h az m1-en csak a technikai lehetőség adott, az még korántsem biztos, h meg is kapják majd HD-ben az anyagot... meg tudtak egyezni azóta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 1TB gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ROG Strix G731GW 17.3" FHD IPS i7-9750H RTX 2070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A26 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dali Concept 1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann