- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Nem túl penge, viszont olcsó az új ZTE Blade
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
Ha ezen a vackon normális koax dugó lenne...
Kénytelen leszek csinálni egy átalakítót ha normális antennát akarok rádugni.Egyébként ül a szekrényben egy erősítős, lehet kipróbálom vele.
Másik próbám még az lesz, hogy lövök valahonnan egy kis parabolatányért és belecuppantom a közepébe a mágnestalpast.
Önmagában nem lenne rossz a földrajzi pozícióm, csak a ház tájolása szerencsétlen egy picit ehhez.Viszont azt kizártnak tartom, hogy az analóg leállása után is így maradna a lefedettség. Gondolom azt a szintet legalább szeretnék megközelíteni amit az analóg lefedettség most elér. Elég lenne ha a Száva utcai teljesítményét emelnék nekem.
Rácuppantom majd a kocsira a botot és kigurulok egy laptoppal, van itt 1-2 domb ahonnan olyan gyönyörű rálátás van Széchenyi-hegyre, hogy az nem igaz. Laptop jóval gyengébb, megnézem, hogy jó jel mellett elbírja-e a HD-t és hogy nálam tényleg csak a jel hibája-e.
Egyébként most, hogy kisütött a nap teljesen elszállt a jel. Sehogy nem tudom fogni, még akadozva se.
Lehet mérgemben feldobok egy antennát a tetőre...csendes: megnézném a VGA terhelést én szívesen, de most semmi jelem nincs. Majd még kísérletezgetem vele.
Megint esik az eső, lehet meg kéne próbálnom megint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged