Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Közönséges Snapdragon 8 Gen 5-ös szettel készül a Qualcomm
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 1 VII Japán
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
Ha ezen a vackon normális koax dugó lenne...
Kénytelen leszek csinálni egy átalakítót ha normális antennát akarok rádugni.Egyébként ül a szekrényben egy erősítős, lehet kipróbálom vele.
Másik próbám még az lesz, hogy lövök valahonnan egy kis parabolatányért és belecuppantom a közepébe a mágnestalpast.
Önmagában nem lenne rossz a földrajzi pozícióm, csak a ház tájolása szerencsétlen egy picit ehhez.Viszont azt kizártnak tartom, hogy az analóg leállása után is így maradna a lefedettség. Gondolom azt a szintet legalább szeretnék megközelíteni amit az analóg lefedettség most elér. Elég lenne ha a Száva utcai teljesítményét emelnék nekem.

Rácuppantom majd a kocsira a botot és kigurulok egy laptoppal, van itt 1-2 domb ahonnan olyan gyönyörű rálátás van Széchenyi-hegyre, hogy az nem igaz. Laptop jóval gyengébb, megnézem, hogy jó jel mellett elbírja-e a HD-t és hogy nálam tényleg csak a jel hibája-e.
Egyébként most, hogy kisütött a nap teljesen elszállt a jel. Sehogy nem tudom fogni, még akadozva se.
Lehet mérgemben feldobok egy antennát a tetőre...
csendes: megnézném a VGA terhelést én szívesen, de most semmi jelem nincs. Majd még kísérletezgetem vele.
Megint esik az eső, lehet meg kéne próbálnom megint.

Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- újszerű MacBook Air M2 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- Dell Latitude 7410 - Core i7-10610u. 16GB ram, Vil. magar bill, 12 hó gar.
- Thrustmaster ts-xw bázis
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

wassermann