- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
Ha ezen a vackon normális koax dugó lenne...
Kénytelen leszek csinálni egy átalakítót ha normális antennát akarok rádugni.Egyébként ül a szekrényben egy erősítős, lehet kipróbálom vele.
Másik próbám még az lesz, hogy lövök valahonnan egy kis parabolatányért és belecuppantom a közepébe a mágnestalpast.
Önmagában nem lenne rossz a földrajzi pozícióm, csak a ház tájolása szerencsétlen egy picit ehhez.Viszont azt kizártnak tartom, hogy az analóg leállása után is így maradna a lefedettség. Gondolom azt a szintet legalább szeretnék megközelíteni amit az analóg lefedettség most elér. Elég lenne ha a Száva utcai teljesítményét emelnék nekem.
Rácuppantom majd a kocsira a botot és kigurulok egy laptoppal, van itt 1-2 domb ahonnan olyan gyönyörű rálátás van Széchenyi-hegyre, hogy az nem igaz. Laptop jóval gyengébb, megnézem, hogy jó jel mellett elbírja-e a HD-t és hogy nálam tényleg csak a jel hibája-e.
Egyébként most, hogy kisütött a nap teljesen elszállt a jel. Sehogy nem tudom fogni, még akadozva se.
Lehet mérgemben feldobok egy antennát a tetőre...csendes: megnézném a VGA terhelést én szívesen, de most semmi jelem nincs. Majd még kísérletezgetem vele.
Megint esik az eső, lehet meg kéne próbálnom megint.
Új hozzászólás Aktív témák
- TV antenna és jelerősítés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged