- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Második bétánál jár a One UI 8
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorenzen
aktív tag
válasz
ktommy91 #6005 üzenetére
Igen, a ma forgalomban lévő VGA kártyák tudják a hardveres lejátszás támogatást.
DVB-S vs. DVB-S2:
Valóban, a műholdas HD adások döntő többsége csak S2 kártyával lenne fogható. Elméletben, mert gyakorlatban szinte mind kódolt.
A magyar (HD) FTA csatornákat sikerült szétszórni a holdak között. Forgatómotort vagy többfejes rendszert kell alkalmazni.
Egyedül a német közszolgálati tévé HD adásait lehet szabadon nézni. Van egy angol nyelvű töltelék HD csatorna.
Van néhány FTA angol csatorna. Javarészt a BBC csatornái 1 HD adóval kiegészítve. Ezek nézhetőek, csak Magyarországon akkora parabola kell hozzá, hogy azonnal vagyonosodási vizsgálat alá von a hatóság.De még mindig nem derült, ki hogy valóban műholdas digitális adást szeretnél fogni?
-
azbest
félisten
válasz
ktommy91 #6005 üzenetére
ha a hozzá használt szoftver képes használni a vga ilyen tudását akkor igen. Vlc player egyre többet tud, hamarosan ati kártyákat is szereti az nvidia mellett.
Néztem a dvb-s tunert, amit linkeltél. Azzal lehet fogni hd adásokat is? A weblapon dvb-s tunerként írják, de már van dvb-s2 szabvány is, amit a régebbi tunerek úgy tudom még nem ismernek... és a hd adásokat is úgy tudom hogy az s2 változatban adják. Itt nem csak mpeg2/mpeg4 kódolásban van különbség, hanem a jelátvitelben is.
Ebben nem vagyok járatos, de érdemes lehet utánanézni, hogy van ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OTP Bank topic
- Milyen széket vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Kerékpársportok
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5500M
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 2TB SSD Radeon Pro 5600M 8GB
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged