- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- iPhone topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
"amit leírtam, tény", "ezért is állítom a ténylekkel alátámasztva", "keresni én is kerestem, találni még nem találtam,"
Látod ez a baj. Próbálsz nagyon okos lenni, mindenkinél okosabb, nagyon meg tudsz magyarázni mindent, a "tény" szót már nagyon szépen le tudod írni, de ezekből még egyet sem írtál, mert nem találsz, vajon miért?
Lehet különbség a váltott soros, és a progresszív videó sávszél igénye között, de ez annyira nem számot tevő, hogy ha ugyanannyi állrendelkezésre mindkettőnek, abból sem származik egyiknek sem hátránya. Az, hogy miért váltott soros, és miért nem progresszív, sokszor le lett írva, a forrás anyagok, a megjelenítők, és a fölösleges átalakítás miatt. Nagyon valószínű, hogy összekeverted az 1080p50-nel, amit gyakorlatilag nem létezőnek lehet tekinteni, annyira el van terjedve, tehát ehhez nem is lehet hasonlítani az1080i50-et. Csak ebben az egy esetben lenn igazad, így viszont inkább a váltott soros adásnak lehet nagyobb sávszél igénye, de ilyen méretek mellett ez nagyon minimális, ezért egyformának lehet mondani őket, mint ahogy a 720p, és az 1080i között sem nagyon tesznek különbséget, ha sávszélről van szó, pedig ott már majd 20% különbség van.
Új hozzászólás Aktív témák
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest