- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Pixel készülékeket hozhat a Google és a Vodafone együttműködése
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
"amit leírtam, tény", "ezért is állítom a ténylekkel alátámasztva", "keresni én is kerestem, találni még nem találtam,"
Látod ez a baj. Próbálsz nagyon okos lenni, mindenkinél okosabb, nagyon meg tudsz magyarázni mindent, a "tény" szót már nagyon szépen le tudod írni, de ezekből még egyet sem írtál, mert nem találsz, vajon miért?
Lehet különbség a váltott soros, és a progresszív videó sávszél igénye között, de ez annyira nem számot tevő, hogy ha ugyanannyi állrendelkezésre mindkettőnek, abból sem származik egyiknek sem hátránya. Az, hogy miért váltott soros, és miért nem progresszív, sokszor le lett írva, a forrás anyagok, a megjelenítők, és a fölösleges átalakítás miatt. Nagyon valószínű, hogy összekeverted az 1080p50-nel, amit gyakorlatilag nem létezőnek lehet tekinteni, annyira el van terjedve, tehát ehhez nem is lehet hasonlítani az1080i50-et. Csak ebben az egy esetben lenn igazad, így viszont inkább a váltott soros adásnak lehet nagyobb sávszél igénye, de ilyen méretek mellett ez nagyon minimális, ezért egyformának lehet mondani őket, mint ahogy a 720p, és az 1080i között sem nagyon tesznek különbséget, ha sávszélről van szó, pedig ott már majd 20% különbség van.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged