Hirdetés
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
"amit leírtam, tény", "ezért is állítom a ténylekkel alátámasztva", "keresni én is kerestem, találni még nem találtam,"
Látod ez a baj. Próbálsz nagyon okos lenni, mindenkinél okosabb, nagyon meg tudsz magyarázni mindent, a "tény" szót már nagyon szépen le tudod írni, de ezekből még egyet sem írtál, mert nem találsz, vajon miért?
Lehet különbség a váltott soros, és a progresszív videó sávszél igénye között, de ez annyira nem számot tevő, hogy ha ugyanannyi állrendelkezésre mindkettőnek, abból sem származik egyiknek sem hátránya. Az, hogy miért váltott soros, és miért nem progresszív, sokszor le lett írva, a forrás anyagok, a megjelenítők, és a fölösleges átalakítás miatt. Nagyon valószínű, hogy összekeverted az 1080p50-nel, amit gyakorlatilag nem létezőnek lehet tekinteni, annyira el van terjedve, tehát ehhez nem is lehet hasonlítani az1080i50-et. Csak ebben az egy esetben lenn igazad, így viszont inkább a váltott soros adásnak lehet nagyobb sávszél igénye, de ilyen méretek mellett ez nagyon minimális, ezért egyformának lehet mondani őket, mint ahogy a 720p, és az 1080i között sem nagyon tesznek különbséget, ha sávszélről van szó, pedig ott már majd 20% különbség van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kuponkunyeráló
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

wassermann