Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
td
senior tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
A minőségen romláson túl csak a Földet fűtöd feleslegesen.

Azt nem írtam, hogy nem feltétlenül nagyok a minőségi igényeim, mert csak kisebb dolgokat, részleteket szoktam felvenni, és ezért opció nálam az átkódolás.
-
Adamo_sx
aktív tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Felhasználói igény kérdése. Én csináltam külön "streamet", hogy telefonon ne a full (néha akár 5-10 Mb/s-os) streamet kelljen használni, ha mondjuk a reptéren Forma-1-et akarok nézni. Ezért csináltam hozzá egy streamet, ami 500 kb/s és a felbontás is jóval kisebb, mint az eredeti (a függőleges 384 pont, a vízszinteset az arány megtartásával számolja). Tudom, hogy ez már távol van az eredeti minőségtől, de amire kell, arra tökéletes. Nyilván, ahol TV-re kell átküldeni, ott nem butítom le, de azért a ts-nél szinte minden mai kódolás kisebb sávszélességet igényel. (Csak bírj a gép processzorral...)
-
Formaster
addikt
válasz
Hieronymus
üzenetére
h264-be simán harmadolható, csak mikroszkóppal látsz változást, h265-be még lejjebb is viheted.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Hieronymus
üzenetére
Gyalázatos eredménye? Egy DVB-T-s adás esetén esetleg, de DVB-C-nél ez már máshogy van azért. Ott bőven van tartalék.
Vegyük példának a Tarr-os DVB-C-t. Például az RTL Klub HD adása 11 Mbps-el jön, fullHD-ban. Szerinted kell ennyi? Én lekonvertálom a 4 GB-os anyagot 1 GB-re (720-ben 22-es quality-vel), és szinte nem is látható a különbség. A 11 Mbps szerintem még a fullHD-nak is sok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Raspberry Pi
- Battlefield 6
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen okostelefont vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann